RO-Wine revine cu editia de vara, dedicata vinurilor rosé si spumante

A doua editie de vara a festivalului RO-Wine dedica ziua de 5 august vinurilor rosé si spumante, doritorii avand posibilitatea sa deguste o selectie premium de astfel de vinuri la Fratelli Beach & Club Mamaia. Peste 20 de producatori vor fi prezenti la eveniment, iar participantii vor avea de ales din peste 100 de vinuri selectionate, rafinate, locale si internationale.

„RO-Wine | Summer Edition: Rosé & Bubbles este un eveniment rafinat si inovativ, prin intermediul caruia ne propunem sa oferim iubitorilor de vin o selectie fina de rosé-uri si de spumante. La baza acestui concept, RO-Wine | Summer Edition: Rosé & Bubbles, este evidenta crestere a  consumului celor doua categorii, atat la nivel national, cat si, mai ales, la nivel international: vinuri spumante si vinuri rosé”, a declarat Marinela Ardelean, autor The Wine Book of Romania si organizator RO-Wine.

„Imi place sa spun ca ziua de 5 august va fi cea a lui Dolce far niente, zi in care ne vom putea bucura de un pahar de vin, la malul marii, in liniste, povestind despre gusturi, arome, culori. Fratelli Beach & Club Mamaia este locul unde ne dorim sa reunim, in fiecare vara, iubitorii de rosé-uri si de spumante. Vinul are o poveste frumoasa de spus, iar noi – eu, Mihai, fratele meu si Marinela – ne dorim sa o ducem cat mai departe. Asadar, va astept la o incursiune printre cele mai rafinate rosé-uri si spumante, la editia de vara a RO-Wine | International Wine Festival of Romania”, a spus si Liviu Popescu, organizator RO-Wine si co-proprietar Fratelli Group.

Editia de vara a Festivalului RO-Wine ofera, si in acest an, posibilitatea de a achizitiona vinurile dorite din intreaga selectie prezentata.

Intrarea la RO-Wine | Summer Edition: Rosé & Bubbles se va face pe baza de bilet, care poate fi achizitionat la intrare la pretul de 30 lei. Asadar, toti cei care isi doresc sa aiba parte de o zi racoritoare la malul marii, in compania prietenilor si a unui pahar de vin de exceptie, nu au decat sa isi rezerve ziua de 5 august, inca de pe acum, pentru acest eveniment.

Cmentariile sunt închise