RO-Wine Cluj de primăvară a înregistrat un număr impresionant de vizitatori

RO-Wine – ediția de primăvară, desfășurat pe 4 și 5 martie la Chios Social Lounge, Cluj Napoca, a adus laolaltă peste 50 de producători de vinuri premium și super-premium din România și internaționale, o selecție exclusivistă de vinuri spumante, produse gourmet și cafea de specialitate.

Vinurile din România, Republica Moldova, Italia, Franța, Portugalia, Spania, Argentina și Noua Zeelandă au fost reprezentate chiar de proprietarii cramelor și de oenologii din spatele etichetelor, dornici să împărtășească povești cu și despre vin celor 3.500 de vizitatori poveștile lor. Alături de ei, au fost și reprezentanți Horeca din toată țara, dar și vizitatori de peste hotare.

RO-Wine susține educația atât a consumatorilor, cât și a reprezentanților de profil din România, oferind ca de obicei acces gratuit acestora. Începând de anul acesta, studenții de la Facultatea UASMV au avut acces gratuit timp de 3 ore la eveniment, pentru a putea aprofunda cunoștințele în domeniul vinului.

Cantine de Nicolai a încântat publicul cu patiseria fină franceză și untul topit pe pâinea caldă, alături de slănina din Maramureș și zacusca din sezonul de toamnă 2022, iar pe durata RO-Wine au fost deschise 800 de sticle de vin.

Clujul este o încântare atât pentru noi organizatorii, cât și pentru producători. Și anul acesta, ne-am bucurat de prezența numeroasă și de entuziasmul vizitatorilor de la ediția Transilvăneană. Vă așteptăm și la cele 2 evenimente de la București, din mai și octombrie, pe care le vom organiza la Fratelli, pentru care pregătim multe suprize”, Liviu Popescu și Marinela Ardelean, organizatori RO-Wine.

RO-Wine continuă seria evenimentelor din acest an cu două ediții speciale ce vor avea loc la București, pe 12-14 mai și 13-15 octombrie. Organizatorii festivalului vin cu noutăți și în acest an, una dintre acestea este faptul că edițiile se extind pe durata a 3 zile, ziua de vineri fiind exclusiv dedicată specialiștilor HoReCa

Cmentariile sunt închise