Revelion sold out din luna noiembrie pentru Grupul City Grill

Caru’ cu bere a epuizat locurile pentru Revelion în 27 de zile de la începerea campaniei, adică din luna octombrie, deținând recordul pentru locațiile din Grupul City Grill, care totalizează peste 2.000 de locuri pentru petrecerea dintre ani.

Balul Vienez de la Caru’ cu Bere, ajuns la a 12-a ediție, a fost cel mai căutat eveniment de Revelion din cadrul Grupului City Grill, care deține 18 restaurante, dintre care 5 organizează petrecere în noaptea dintre ani. La Caru’ cu Bere, premiat cu distincția Cel mai bun restaurant cu specific românesc tradițional de către Horecainsight.ro, au fost disponibile 500 locuri, care s-au epuizat încă din a doua jumătate a lunii octombrie.

Trattoria Buongiono (Lido și Victoriei), Hanu’ Berarilor (Casa Soare) și Pescăruș au urmat în preferințele celor care doresc să petreacă Anul Nou în București. În aceste restaurante campaniile de sezon s-au încheiat în luna noiembrie, odată cu epuizarea ultimelor locuri disponibile pentru petrecerea dintre ani.

Daniel Mischie, CEO City Grill Group

“Anul acesta am închis în timp record rezervările pentru Revelion. Cea mai mare parte a promovării pachetelor a fost făcută în mediul online. Am avut un procent semnificativ de clienți care au revenit, având experiența anilor trecuți, dar a contribuit la acest success și faptul că rezervările s-au putut achita inclusiv cu punctele de fidelizare Out4Food. Pentru noi, ca business, aproximativ 10% din totalul vânzărilor din luna decembrie vin din pachetele de Revelion”, a declarat Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

Fiecare locație din grupul City Grill are pentru noaptea dintre ani o tematică specifică. Dacă la Caru’ cu bere Balul Vienez a devenit tradiție, la Trattoria Buongiorno va fi organizată petrecerea denumită „Capo danno frizzante”, care are ca tematică prietenia și experiențele împărtășite, iar la Hanu’ Berarilor – “Gastrorevelionul”, o seară dedicată preparatelor din bucătăria românească, veche, dar și reinterpretate într-o manieră contemporană. La Pescăruș, unul dintre restaurantele cu tradiție ale grupului, tematica aleasă a fost “Croazieră în jurul lumii”, propunând diversitate din perspectivă gastronomică, decor, muzică și atmosferă.

Grupul City Grill păstrează pentru noaptea dintre ani și restaurante deschise la liber, locații unde nu a fost pregătită o petrecere formală, dar unde clienții pot veni să ia masa într-un cadru festiv, dar relaxat.

Exista un segment de clienți, de altfel în creștere, care nu doresc să meargă la o petrecere clasică de Revelion, dar nici nu vor să stea acasă. Nu își doresc ceva complicat, formal, dar își doresc ceva festiv. Așa că și anul acesta am decis să păstrăm Trattoria Buongiorno Covaci, City Grill Covaci și Restaurant Hanu’ lui Manuc deschise pentru aceștia, a mai precizat Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

Cmentariile sunt închise