Revelion de 5* în capitală

Așteptată aproape un an întreg, petrecerea de revelion este o reală preocupare pentru cei care și-au propus să etaleze ținute strălucitoare într-o ambianță pe măsură. Deși cei mai mulți bucureșteni aleg să se refugieze în diverse stațiuni, având la dispoziție o paletă bogată de experiențe din care să aleagă conform bugetului – de la autentic-tradițional la activ, există suficiente opțiuni de a petrece noaptea dintre ani în București. Pentru cei care aleg capitala, sunt câteva oferte care nu pot trece neobservate, petrecerile de revelion în oraș se remarcă prin atenția la detalii, tematică sau servicii conexe care pot prelungi șederea oaspeților.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel propune patru variante de petrecere sub tema generala “Dance the night away, a new journey begins!”. Toate petrecerile oferă bufet cu o varietate culinara unică și stații de gătit live, bar internațional nelimitat, DJ și muzică live cu artiști locali și internaționali precum: Horia Brenciu & HB Orchestra, Lexter, Elena Gheorghe, Groovin Affairs, Colors in Stereo și Trupa Friends. La miezul nopții, oaspeții sunt invitați în fața hotelului pentru numărătoarea inversă și focul de artificii.

Petrecerile se desfășoară în cele două săli de bal – Grand Ballroom – Silky Moves și Constanța Ballroom – Passionate Tempo, dar și în două dintre restaurante – JW Steakhouse – Glitz Effect și Cucina – Golden Waves. Costurile petrecerilor desfășurate la JW Marriott sunt după cum urmează: 1150 lei/persoană la JW Steakhouse & Cucina, 1300 lei/persoană la Constanța & Grand Ballroom, copiii până la un 1 an beneficiază de gratuitate și cei între 1 și 6 ani de 50% reducere. Câteva din preparatele cu care vă puteți delecta: tartar de halibut, icre negre, langustine, scoici marinate, stridii, ficat de rață, trufe negre, vită Black Angus gătită la foc lent, mistreț la cuptor, mousse de mango și ciocolată, cheesecake cu nuci pecan sau tartă de mango și lămâie verde.

Membrii programului de loialitate Club Connoisseur beneficiaza de 20% reducere pentru maxim de 4 bilete. De asemenea, oaspeții care achiziționează bilete de revelion la oricare dintre petreceri, pot beneficia în funcție de disponibilitate de tarife preferențiale de cazare.

Revelionul „the date.” găzduit de Radisson Blu este inspirat din seria de filme The Ocean’s  și aduce în prim-plan lumea fascinantă și fastuoasă a Las Vegas-ului. Sala  Atlas își așteaptă oaspeții începând cu ora 22, iar organizatorii și-au propus să ofere o experiență unică prin care invitații să se transpună pentru o noapte direct în orașul luminilor și al jocurilor de noroc.

Pentru că nicio petrecere nu este completă fără muzică bună, atmosfera va fi întreținută de Eugen Albu, unul dintre cei mai buni trompetiști de entertainment din România. Momentul va fi completat cu melodii ale anilor 1990 – 2000, dar și hit-uri actuale. Invitații se vor bucura de un meniu all inclusive care include preparate internaționale de 5 stele precum: stridii, cocktail de creveți, somon afumat, vită Thai, salată marocană cu cuș-cuș, salată cu mango și chorizo, selecție de brânzeturi fine, bufet cald de inspirație internațională, cât și o bogată selecție de deserturi, acompaniate de băuturi adecvate de la cocktail barul creativ.

Pentru petrecerea de Anul Nou, organizatorii au pregătit mai multe surprize invitaților, printre care se vor număra cu siguranță jocuri în ton cu tematica precum: zarurile, chips-urile de poker și ruleta.

Participarea la eveniment se face pe bază de bilete, iar acestea pot fi achiziționate online sau direct de la organizatori. Prețul unui bilet pornește de la 850 de lei și include o experiență completă, băuturi premium și bineînțeles șampanie oferită la miezul nopții.

Pentru cei care vor să-și prelungească șederea la un hotel din centrul orașului, Radisson Blu acordă tarife speciale la cazare participanților la Revelionul „the date.” cu posibilitate de late check-out la ora 14.

Focuri de artificii pe cel mai înalt punct natural al capitalei – Palatul Suter este o bijuterie arhitecturală construită în perioada 1902-1906 în stil neoclasic cu influențe brâncovenești de către arhitectul elvețian Gustav Adolf Suter. Hotelul reprezintă un concept de ospitalitate contemporană de 5 stele +, găzduit într-o clădire de patrimoniu istoric, îmbinând trecutul cu prezentul și proiectând cu viziune viitorul, membru al exclusivului club Small Luxury Hotels of the World.

Interiorul Palatului reprezintă o declarație de design în stil atemporal, care îmbină liniile clasice cu o cromatică actuală. În amenajarea interioară au fost utilizate cele mai prețioase și rezistente materiale precum podele din marmură și granit din Spania și America de Sud, boiserie executată de artizani italieni îmbracă pereții în lemn de nuc, vișin și cireș, cămine mari în marmură și piatră specială,  candelabre prețioase din cristalele de Murano, Strass sau Svarowski, tapetele personalizate, foiță de aur, mătasea, catifeaua, broderiile. Toate aceste simboluri ale unui stil de viață desăvârșit, le sunt oferite oaspeților ca experiențe regale denumite simbolic: Like a Queen și Like a King.

Pachetele Like a King (cu un preț de 1800 lei ce include 2 nopți cazare, masa festivă din noaptea de revelion, brunch pe 1 ianuarie și mic dejun), Like a Queen (având un preț de 1600 lei ce include 2 nopți cazare, masa festivă din noaptea de revelion și mic dejun) sunt completate de petrecerile One Night Stand (la un cost de 1200 de lei ce include 1 noapte de cazare cu mic dejun și masa festivă Anul Nou) și NYE Party cu un preț de 900 lei de persoană pentru acces la o petrecere memorabilă. Petrecerile vor fi animate de show-uri de muzică live și DJ, iar cei care aleg pachetele cu cazare vor beneficia și de un super late check-out la ora 16.

Revelionul la Palatul Suter este într-adevăr un răsfăț pentru iubitorii de locații exclusiviste conform jucătorilor naționali și internaționali din HORECA, acesta fiind desemnat în 2019 Best Design Hotel of Romania la Termalia. De asemenea, este situat pe cel mai înalt punct geografic al orașului cu panoramă impresionantă asupra Bucureștiului. Meniul pregătit oaspeților este unul este fin si rafinat, cu preparate care vor satisface gusturile celor mai sofisticați gurmanzi: foie gras, tartă cu brânză, ceapă caramelizată și cimbrișor, 3 tipuri de somon de Atlantic, vită Black Angus și mousse de ciocolată belgiană cu Grand Marnier.

Cmentariile sunt închise