Reteaua „Crama Murfatlar” anunta schimbarea echipei de management si o noua strategie de extindere

Reteaua de magazine in franciza Crama Murfatlar, un concept ce are la baza conceptul de vanzare asistata a vinurilor, are din acest an un nou management, ce propune o noua strategie de extindere. Potrivit unui anunt facut de companie, Momentan, planul de dezvoltare are ca obiective deschiderea a 100 de locatii pana in anul 2020 si rebranduirea magazinelor existente, pentru a oferi o experienta de cumparare si o ambianta placuta pentru cumparator. In prezent, franciza poate fi gasita in 50 de locatii din toata tara.

„Proiectul de design propus pleaca de la un concept creat pe baza identitatii bine definite a locului si este pliat pe ceea ce s-a dorit sa (re)devina Crama Murfatlar: un magazin de vinuri care sa le ofere clientilor sai o atmosfera calda, primitoare, in care vechiul si noul coexista, iar degustarea vinului sa devina facila si sa usureze alegerile clientilor. Astfel se merge pe principiul ca designul ar trebui sa fie fara intrerupere, sa raspunda nevoilor si sa mentina o inalta calitate in toate aspectele, rezistand si testului timpului.

In ceea ce priveste franciza, reprezentantii companiei sustin ca francizatii vor beneficia de sprijin privind alegerea si validarea locatiei, si, de asemenea, vor beneficia de consultanta pentru amenajarea spatiului, training vanzari pentru francizat si angajati, planul de afacere, in gama de vinuri vor fi minim 75% vinuri romanesti, vinuri in sistemul Bib, vinuri la sticla, produse spirtoase pe baza de vinuri. Francizatul are asigurata aprovizionarea la usa magazinului, campanii de marketing si promovare a cramelor si a produselor pe toata perioada contractului.

Investitia totala intr-un magazin Crama Murfatlar in franciza incepe de la 10.000 de euro, in functie de suprafata locatiei. Suma include si taxa de franciza, in valoare de 3.500 de Euro+ TVA. Pentru urmatoarele locatii sunt vizate orasele cu peste 30.000 de locuitori, unde magazinul ideal va avea o suprafata cuprinsa intre 20 mp si 50 mp.

Cmentariile sunt închise