Radisson Blu Hotel Bucharest anunță trei noi profesioniști de top în echipa sa

Trei noi profesioniști de nivel înalt se alătură echipei de la Radisson Blu Hotel Bucharest, preluând coordonarea unor domenii-cheie în crearea unei experiențe superioare pentru clienți.

Radisson Blu Hotel Bucharest are o nouă structură Food & Beverage.

Un nume consacrat în domeniu, cu o experiență solidă de peste 20 de ani atât în crearea unor meniuri rafinate, cât și în roluri executive, Chef Eric Testa a preluat poziția de Culinary Director, supervizând întreaga experiență de food oferită de Radisson Blu Hotel Bucharest și noua sa destinație de vară, Nami Beach Club & More care își va dechide ușile în iunie 2024. Eric conduce o echipă de peste 100 de profesioniști. El și-a demonstrat abilitățile remarcabile în numeroase roluri din industria ospitalității – printre care, Post Opening Task Force Chef de Cuisine la W Budapest, Executive Chef la Ritz-Carlton Budapest, Le Méridien Hotels & Resorts și Autograph Collection în Georgia și Ucraina. Născut în Malta, Eric a avut o serie de realizări remarcabile de-a lungul carierei sale, de la predarea bucătăriei moleculare în școli culinare din Kiev, până la crearea de cine private pentru piloți de Formula 1, membri ai familiilor regale, artiști internaționali celebri, actori distinși cu Premiile Academiei Americane de Film, echipe de fotbal precum Real Madrid și Manchester United.

Meniul noului Nami Beach Club & More, propus de Chef Eric Testa, prezintă o fuziune asiatică și mexicană, cu preparate premium precum poke bowl, salată thailandeză de rață, creveți crocanți serviți în stil pocorn, rulouri de homar, burgeri delicioși, fiecare propunere din meniu fiind concepută pentru a garanta o sărbătoare a aromelor rafinate. Chef Eric Testa îi va conduce pe oaspeți într-o călătorie culinară în jurul lumii, cu un meniu care va oferi asocieri surprinzătoare precum Hamachi (specific japonez) cu sos thailandez, jalapenos (specific mexican) și perle de trufe, un detaliu rafinat aparținând bucătăriei moleculare (european).

De asemenea, un membru-cheie în completarea echipei Food & Beverage – Eran Tendler, un manager senior cu peste 10 ani de experiență în sectorul ospitalității, lucrând pentru o gamă largă de restaurante high-end din întreaga lume – a preluat rolul de Food and Beverage Manager la Radisson Blu Hotel Bucharest. În ultimii ani, Eran a ocupat funcțiile de Senior Manager pentru restaurantele londoneze Jeru Mayfair și Madison Rooftop Terrace, precum și pentru Yauatcha – parte a grupului Hakkasan, cu stele Michelin, care oferă bucătărie modernă chineză. Cu palmaresul său în asigurarea unei experiențe premium pentru gusturi sofisticate, Eran va aduce un rafinament remarcabil, ridicând standardele restaurantelor și barurilor la un nivel superior.

Totodată, Radisson Blu Hotel Bucharest o anunță pe Raluca Pop în funcția de Operations Manager pentru Nami Beach Club & More, noua sa destinație exclusivistă de vară, aflată în inima orașului. Raluca este un profesionist desăvârșit și experimentat în domeniul ospitalității, cu o experiență vastă, de peste 20 de ani, în industrie. Raluca a coordonat cu succes activitățile premergătoare deschiderii mai multor proiecte, atât pe plan intern, cât și internațional. Cu o experiență remarcabilă în ospitalitatea premium, incluzând roluri notabile în unități de lux din Qatar, cum ar fi Katara Galleries Lafayette și The Ned din Doha (parte a prestigioasei Soho House Inc & Co), ea aduce o bogată experiență în managementul operațiunilor, coordonarea evenimentelor și managementul restaurantelor.

Situat în cadrul Radisson Blu Hotel Bucharest, pe o suprafață de peste 2000 de metri pătrați și realizat printr-o investiție directă de peste 1 milion de euro, NAMI Beach Club va avea o capacitate de 262 de locuri, oferind o varietate de zone de relaxare: șezlonguri aflate lângă piscină, zone VIP, un spațiu dedicat familiilor, cu separeuri special amenajate, lounge și zonă Shisha, personalizate pentru nevoile tuturor tipurilor de clienți. NAMI găzduiește cea mai mare piscină exterioară din centrul Bucureștiului, precum și cel mai mare jacuzzi încălzit în aer liber din oraș și este propunerea Radisson Blu Hotel Bucharest pentru o experiență de vară exclusivistă, completă – un refugiu urban sofisticat, care aduce, în inima Capitalei, atmosfera unei vacanțe premium la plajă.

Lior Bebera, Director General Radisson Blu Hotel, București: „Sunt foarte mândru să urez bun venit în echipa noastră unor profesioniști remarcabili, care vor susține viziunea de a poziționa restaurantele și barurile noastre ca fiind cele mai bune din București în ceea ce privește experiența culinară, serviciile și calitatea”.

 

Cmentariile sunt închise