Proprietarii Bocca Lupo deschid un nou restaurant, pe litoral

Proprietarii restaurantului cu specific italian Bocca Lupo din Bucuresti pregatesc deschiderea unei noia locatii, de aceasta data pe litoralul Marii Negre. Noul restaurant Bocca Lupo este amplasat in cadrul complexului Phoenicia din Mamaia Nord, iar meniul poarta semnatura chef-ului Mihai Bazavan, cel care a creat si meniul locatiei din Capitala.

Primul restaurant Bocca Lupo  fost deschis in luna august 2014 in Bucuresti, in zona Eroilor. Specificul este italian, mai precis toscan, iar denumirea sa provine de la o urare de noroc folosita de italieni. Decorul este semnat de Cristian Corvin, care a reinterpretat stilul tradițional al renumitei regiuni si a creat un spațiu ce trimite cu gandul la filmele italiene ale anilor ’50 – ’60. Printre punctele de atractie ale locatiei se numara Fiatul 850, de culoare galbena, in care se prepară pizza si focaccia, precum si scuterul Vespa, suspendat pe un perete. Meniul, creatie a  Chef-ului Mihai Bazavan, este divers, incluzand cateva sortimente de pizza si paste, dar si preparate rafinate.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise