Produsele Alexandrion Group au etichete noi, cu ocazia celebrarii Centenarului Marii Uniri

Alexandrion Group schimba etichetele produselor din portofoliul sau, pentru a celebra implinirea a 100 de ani de la Marea Unire. Elemente dedicate acestui moment istoric au fost adaugate pe etichetele tuturor brandurilor locale din portofoliul grupului.

Astfel produsele din gamele: Alexandrion, Brancoveanu, SABER Elyzia, Kreskova, Zolmyr, Alexander si Cava D’Oro au deja etichete aniversare.  De asemenea, etichetele ALEXANDRION 5* si ALEXANDRION 7* au fost decorate cu tricolorul si mentiunea “100 de ani de Romania”, cifra 100 fiind stilizata dupa logo-ul editiei speciale Alexandrion 100, lansata cu ocazia aceluiasi mare eveniment.

“Caracterul se constuieste odata cu varsta” si „La multi ani, Romania!” sunt cele doua mesaje care se regasesc pe noile etichete aniversare ale vinarsului Brancoveanu, in toate cele 3 variante ale sale XO, VSOP si VS, precum si cifra 100. ALEXANDER Vodka, ALEXANDER Orange, ALEXANDER Apple si ALEXANDER Lemon au doua elemente noi integrate in designul etichetelor, tricolorul Romaniei si cifra 100.

De asemenea, si celelalte branduri din portofoliu, precum SABER, ZOLMYR, CAVA D’ORO, KRESKOV, au etichete cu elemente ce amintesc de celebrarea Centenarului.

Potrivit reprezentantilor companiei, toate produsele locale au deja noile etichete  si vor ajunge la rafturi, in functie de stocuri.

 

Alexandrion Group este unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de bauturi alcoolice din Romania. Grupul este format din Distileriile Alexandrion si Distileriile SABER 1789.  Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon si Alexander Gin) au intrat in portofoliul companiei, prin achizitie, la inceputul anilor 2000. Portofoliul grupului s-a dezvoltat in 2018 cu vinuri linistite si spumante, dupa ce compania a achizitionat alte sase companii locale din domeniul productiei de vin.

Cmentariile sunt închise