Primul patinoar la hotel, inaugurat la Athénée Palace Hilton

Athénée Palace Hilton Bucuresti a inagurat primul patinoar instalat in cadrul unui hotel, lansat odata cu debutul sezonului festiv pe care hotelul il marcheaza sub conceptul „Hilton’s Winter Wonderland” – un tinut de poveste la Hilton. Construit pe terasa La Strada a restaurantului Roberto’s din cadrul hotelului, cu acces dinspre Calea Victoriei, patinoarul acopera o suprafata de 72 de metri patrati si este dedicat in special copiilor, dar nu numai. Spatiul de patinaj este disponibil atat oaspetilor hotelului cat si publicului largpe intreaga perioada a sarbatorilor de iarna, pana la finalul lunii decembrie. Pretul este de 15 Ron de persoana si include inchirierea patinelor speciale pentru suprafata patinoarului. Oaspetii cazati in hotel vor putea folosi echipamentele si patinoarul fara niciun cost.

patinoar-hilton

Patinoarul este deschis de luni pana vineri intre 13.00 si 16.00, iar sambata intre 12.00 si 18.00. In timpul saptamanii, dupa ora 17.00, patinoarul va fi disponibil pentru rezervari de grupuri si petreceri. In zilele de duminica accesul pe patinoar este disponibil numai pentru participantii la brunch-ul duminical ce are loc saptamanal intre 12.30 si 16.30. Oaspetii se pot incalzi cu ciocolata calda, ceai sau vin fiert comandate de la barul exterior si pot gusta preparate de sezon.

„In fiecare an incercam sa ne uimim oaspetii cu amenajarile spectaculoase si cu petrecerile pe care le organizam de Craciun si de Anul Nou. Anul acesta am decis sa mergem chiar mai departe si sa ne bucuram de o luna intreaga de sarbatoare. De aceea am ales conceptul Hilton’s Winter Wonderland si am creat taramul de poveste al Athénée Palace Hilton, unde patinoarul de pe terasa va fi atractia principalamai ales pentru copii”, a declarat Aykut Korkmaz, General Manager Athénée Palace Hilton Bucuresti.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

 

Cmentariile sunt închise