Primaria Cisnadie investeste circa doua milioane de euro intr-un modern spa

Primaria Cisnadie, localitate din judetul Sibiu, a demarat lucrarile la un centrul spa de circa doua milioane de euro. Potrivit hotelinvest.ro, oficialii Primariei au anuntat ca se intentioneaza finalizarea lucrarilor anul acesta, inainte de Craciun.

”Centrul se va intinde pe o suprafata de 2.000 de metri patrati, construiti pe un teren ce apartine Primariei. Contractul cu constructorul prevede ca finalizarea lucrarii sa se faca in luna decembrie 2018, asa ca pana la finalul anului speram sa taiem panglica”, a declarat primarul Cisnadiei, Gheorghe Huja pentru portalul oradesibiu.ro.

SPA-ul va cuprinde un bazin olimpic, o sala de fitness, sali de masaj, sauna, precum si un loc special dedicat copiilor. Conform sursei citate, fondurile pentru amplasament sunt asigurate exclusiv din banii Primariei Cisnadie. “Am avut un excedent de vreo 500.000 de euro, restul sunt alocati din buget. Mereu alocam fonduri pentru proiecte de acest gen, de exemplu am avut pista de biciclete Cisnadie- Cisnadioara, iar anul trecut – Casa de Cultura”, a precizat primarul. (foto: hotelinvest.ro)

Cmentariile sunt închise