Premium Store deschide al doilea showroom de mobilă și electrocasnice, la doar două luni de la inaugurarea primului astfel de magazin din România.

Noul showroom se află tot în București, pe Șoseaua Ștefan cel Mare 30, iar deschiderea sa face parte dintr-un plan curajos de extindere a brandului – prezența în toate orașele mari din țară până la sfârșitul anului 2020 și investiții în următorii ani de 6 milioane de euro.

În cadrul evenimentului de lansare, invitații s-au bucurat de un show culinar inedit susținut de celebrul chef francez Stephane Vaittinadane, deținător a 16 stele Michelin, care a pregătit un meniu răcoritor, de vară, folosind aparatele electrocasnice marca Bosch, disponibile în magazin.

„După succesul primului magazin inaugurat abia acum 2 luni, anunțăm cu bucurie deschiderea showroom-ului de pe Șoseaua Ștefan cel Mare. Am înregistrat achiziții încă din ziua deschiderii, în primele ore s-au vândut 20 de mașini de spălat și au fost comandate deja 3 bucătării. Bosch și Nolte formează un tandem strălucit, care garantează clienților design modern și funcționalitate.”, a declarat Adrian Modârcă, Store Manager Premium Store.

„Suntem mândri că putem oferi clienților români experiența Bosch la cel mai înalt nivel, atât cu privire la consultanța oferită cât și la calitatea înaltă a fiecărui produs. Suntem convinși că Premium Store va fi un proiect de succes”, a adăugat Irenne Wagner, Head of Marketing BSH Electrocasnice SRL.

În magazinele Premium Store, bucureștenii au la dispoziție bucătării marca Nolte, producător german de renume mondial, alături de întreaga gamă de electrocasnice Bosch – cuptoare și plite încorporabile, mașini de spălat rufe și uscătoare, mașini de spălat vase, aparate frigorifice, roboți de bucătărie și alte electrocasnice mici. Avantajul oferit de Premium Store clienților este posibilitatea de testare a produselor, folosind o bucătărie complet funcțională ce se regăsește în incinta fiecăruia dintre magazinele Premium Store.

Cmentariile sunt închise