Pizza Hut Delivery deschide prima sa unitate din Oradea

Pizza Hut Delivery a ajuns recent in partea de vest a tarii, deschizand prima sa unitate din orasul Oradea. Investitia grupului Sphera Franchise Group, din care fac parte lanturile de restaurante Pizza Hut si Pizza Hut Delivery, s-a ridicat la aproximativ 280.000 de euro, suma ce reprezinta construirea unitatii si achizitionarea tehnologiei necesare pentru prepararea produselor. Noua unitate are o suprafata de 128.5 mp si se situeaza in incinta Lotus Retail Park, Str. Stefan Octavian Iosif, Nr. 7.

Odata cu aceasta deschidere, Pizza Hut Delivery numara 22 de locatii la nivel national si marcheaza astfel prezenta brandului in partea de vest a tarii, in regiunea Crisana. Noua locatie asigura livrarea produselor Pizza Hut catre toate cartierele din orasul Oradea si ofera o gama variata de oferte pentru pizza – Movie Night, Party Menu sau Pizza & Pasta mix.

„Planurile pentru anul in curs au vizat mai multe deschideri Pizza Hut Delivery la nivel national, reusind astfel sa cuprindem in serviciul de livrare o suprafata cat mai mare din teritoriul Romaniei, acum cu reprezentativitate in zona de vest, prin orasul Oradea. Ca pozitionare pentru noua unitate, am ales un loc accesibil catre multe puncte din oras, facilitand astfel serviciul de livrare, intr-un timp cat mai scurt, pentru consumatorii nostri. Vom continua planurile de extindere, ca parte din strategia de dezvoltare a business-ului Pizza Hut Delivery”, a declarat Dan Ilie, Director General Pizza Hut Delivery.

Cmentariile sunt închise