Gala Premiilor Horeca, dupa 20 de ani

Asociatia ARMA, alaturi de Simona Mardale, Director de Marketing si Vanzari Liliac, organizeaza pe data de 13 iunie a.c., la Teatrul National Bucuresti, ora 18:30, Gala Premiilor Horeca – prima editie: dupa 20 de ani. Gazda evenimentului este Virgil Iantu, un pasionat al gastronomiei si vinurilor bune. Evenimentul isi propune sa celebreze la scena deschisa oamenii care au construit industria. Un eveniment de apreciere si recunoastere, dedicat vizionarilor si inovatorilor care au pus bazele dezvoltarii industriei horeca.

Pentru acuratetea initiativei, au fost luate in calcul 5 criterii de selectie a premiilor:
– Longevitate
– Profesionalism
– Consecventa in calitate
– Integritate
– Etica in relatiile cu partenerii

Printre multe premii deosebite, vom avea ocazia sa aflam cine este cel mai vechi ospatar din Romania, un om cu o poveste fabuloasa, ce activeaza in acelasi loc din anul 1973.
Programul va fi presarat cu momente pline de emotie, muzica si povesti de succes veritabile.

Gala este deschisa si publicului, clientilor finali, iar cei care doresc sa fie conectati cu persoane si locuri ale uneia dintre cele mai puternice industrii din Romania, sa sustina dezvoltarea ospitalitatii ca parte integranta din cultura autohtona si sa se bucure de o experienta unica, alaturi de oameni speciali.

Evenimentul este sustinut de companiile Liliac si Bilancia, alaturi de sponsorii Green Group, Sigurec, Porr, Jidvei, Privileg Catering, Borsec, Parmafood Group, Sorla, EnRose, Moak Cafe, Boem Club, Document.
Partenerii media ai evenimentului sunt Horeca Romania, Food&Bar Magazine, Magic FM, Revista BIZ, Trends by HRB Expert, Sapte Seri, Vinul.ro, Miscareaderezistenta.ro, Life.ro, ADPM.ro, Top Hospitality, Vin2.ro.

Cmentariile sunt închise