Parmafood aduce TABASCO® Sos Habanero în România

Renumitul TABASCO® Sos Habanero, un sos din ardei Caraibian, fructat și iute, amestecat cu mango, papaya, tamarind, banană, ghimbir și piper negru măcinat, este acum disponibil și în rețeaua de distribuție Parmafood Group.

Ardeiul roșu de Caraibe, cunoscut și sub numele de Scotch Bonet, este o varietate de ardei iute originar din Caraibe numită astfel datorită asemănării cu o pălărie Tam O’ Shanter – boneta tipic scoțiană. Gradul de iuțeală al ardeiului variază între 100.000 și 350.000 pe scara Scoville, iar aroma este adesea descrisă ca având note de cireșe, roșii și mere. Nivelul de iuțeală al sosului TABASCO® Sos Habanero este >7,000 SHU (unități pe scara Scoville), de aceea nu este recomandat “amatorilor”. Așadar, pentru un plus de iuțeală se poate folosi într-un sos salsa, ca sos pentru pui prăjit, tacos sau pentru diferite marinade.

McIlhenny Company produce pe insula Avery, Louisiana, de peste 150 de ani legendarul sos TABASCO®, în același loc în care a fost creat în 1868 de Edmund McIlhenny. Sticla iconică, cu capacul de culoare roșie și eticheta în formă de diamant, este recunoscut în peste 195 de țări. Etichetat in 36 de limbi și dialecte, TABASCO® sos complimentează mâncăruri din toate bucătăriile lumii fie că este vorba de street food, gourmet, fusion sau home-made.

Gama TABASCO® Sos este formată din:

  • TABASCO® Sos Habanero – SHU 5,000-8,000
  • TABASCO® Sos Ardei Roșu – SHU 2,500-5,000
  • TABASCO® Sos Ardei Chipotle – SHU 1,500-2,500  
  • TABASCO® Sos Sriracha – SHU 1,000-3,000  
  • TABASCO® Sos Ardei Verde – SHU 600-1,200          

Parmafood Group Distribution a fost recompensat cu cea mai înaltă distincție, respectiv Distribuitorul Anului  2022 la Conferința Internațională dedicată brandului TABASCO®; premiul a fost acordat pentru cea mai bună distribuție, cea mai buna evoluție a cifrei de afaceri și cele mai relevante acțiuni de marketing. Parmafood a început importul brandului TABASCO® în 2012, iar creșterile constante de la un an la altul au contribuit decisiv la creșterea categoriei.

Parmafood este unul dintre principalii jucători de pe piața din România de import și distribuție a produselor alimentare și a băuturilor, cu o cifră de afaceri anuală de peste 250 milioane lei. Compania își împarte activitatea de distribuție menținând un echilibru între vânzările cu amănuntul și HoReCa, având o ofertă de produse care aduce beneficii prin complementaritate.

Cmentariile sunt închise