O noua formula pentru juriul Master Chef: Pentru prima data, unul dintre membri nu este bucatar

Postul de televiziune PRO Tv a anuntat ieri noul juriu al emisiunii Master Chef, acesta fiind format din “trei profesionisti, personalitati puternice care se completeaza perfect, fiind definit cel mai bine de un singur numitor comun: expertiza”. Potrivit anuntului postat pe site-ul emisiunii, cei trei membri ai juriului sunt Liviu Popescu, Razvan Exarhu si Chef Samuel le Torriellec.

Dupa cum se vede, PRO Tv a renuntat la formula consacrata, cand juriul era format din trei bucatari profesionisti, de data aceasta fiind inclus un antreprenor de succes din industria Horeca, Liviu Popescu fiind actionar al Grupului Fratelli, ce detine locatiile Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Fratellini, Fratelli Beach & Club, Uanderful.

Chef Samuel le Torriellec, de la restaurantul L’Atelier din cadrul Hotel Epoque, este unul dintre cei mai apreciati chefi din Romania. Are o experienta de 25 de ani si lucrat si condus mai multe restaurante cotate cu stele Michelin.

Razvan Exarhu este cunoscut in special ca jurnalist, editorialist, om de radio si de televiziune, insa este pasionat de gastronomie, detinand multi ani un mic bistro in Bucuresti, reorientandu-se ulterior spre consultanta culinara.

“Noul sezon MasterChef va atinge un nou nivel de expertiza. Reusita in domeniul culinar nu presupune doar indemanarea de a pregati un preparat exceptional, ci si abilitatea de a-l prezenta si de a convinge ca merita cumparat. Noul juriu MasterChef reuneste expertiza a trei profesionisti din domenii complementare”, spun reprezentantii postului tv.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise