O noua campanie KFC – “Nu e panica, man!”

Pentru al doilea an consecutiv, KFC Romania include in meniurile restuarantelor sale combinatii ale produselor-vedeta, la pretul unic de 5 lei. Ofertele „hot” sunt: Hot Booster, Crispy Sandwich sau 3 Hot Wings + o portie mica de cartofi sau pot opta pentru varianta nepicanta: Booster + o portie mica de cartofi.

Alaturi de ofertele pentru gustari, KFC are preturi speciale pentru o serie de meniuri: Dublu Crispy Sandwich, Dublu Booster si 5 Hot Wings® au acum pretul special de 15 lei. De asemenea, in perioada 16 martie – 6 mai, cele trei meniuri aduc premii garantate si numeroase premii prin tragere la sorti, in cadrul concursului KFC – “Nu e panica, man!”. Astfel, fiecare meniu cumparat poate aduce, garantat, un alt meniu la alegere (pentru 5 coduri inscrise in concurs) sau prin tragere la sorti un smartphone in fiecare saptamana si un smart TV la finalul campaniei. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile in aplicatia de Facebook KFC sau pe www.kfc.ro/promo.

„Campania “Nu e panica, man!” a fost foarte apreciata de clientii nostri anul trecut, cand ofeream gustari delicioase la un pret foarte avantajos. In acest an, „nu e panica” nici daca vrei mai mult de o gustare: am adaugat in oferta trei meniuri complete la un pret special, dar si un concurs prin care premiem fidelitatea. Ofertele includ combinatii variate, pentru toate gusturile”,  a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC Romania.

Noile oferte KFC sunt disponibile pana la data de 7 mai 2015.

carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise