O noua campanie globala Johnnie Walker: Joy will take you further

Cu noua campanie,Johnnie Walker ne infatiseaza povestile unor personaje unite prin diversitate si realizari. Eva Håkansson, cea mai rapida femeie pe un vehicul cu trei roti, alpinistul si ecologistul filipinez, Romi Garduce sau psihologul Dr. Matt Killingsworth, care cerceteaza stiinta fericirii, intruchipeaza schimbarea directiei campaniei „Keep Walking”, care s-a identificat cu brandul Johnnie Walker timp de 16 ani. Noua pozitionare reprezinta cea mai mare campanie globala de marketing a brandului Johnnie Walker.

Johnnie Walker, campionul mondial de Formula 1 si pilotul echipei McLaren Honda, alaturi de actorul nominalizat la Oscar, Jude Law si actrita de origine chineza Zhao Wei, sunt printre sustinatorii, din ce in ce mai multi, ai unei noi paradigme.

Aceste celebritati care promoveaza o mentalitate optimista si sunt mereu in cautare de noi provocari, au fost alegerea perfecta pentru noua campanie globala Joy Will Take You Further semnata de brandul de scotch whisky Johnnie Walker. Lor li s-au alaturat si alte personalitati din diverse domenii.
Printre alte celebritati care au aceeasi abordare asupra vietii si apar in noua campanie Johnnie Walker sunt membrii trupei americane de alt-rock OK GO, dar si supermodelul mexican Montserrat Oliver.

„Ca brand, Johnnie Walker a fost intotdeauna simbolul progresului – aceasta a fost povestea whisky-ului nostru inca de acum 200 de ani cand John Walker a fondat compania. Ce am invatat in cele doua secole de experienta este ca progresul nu trebuie sa fie o calatorie complicata. Ne putem bucura de fiecare pas pe care il facem si cu cat suntem mai fericiti cand depasim obstacole, cu atat suntem mai aproape de a ne atinge telurile. Dovezile sustin si mai mult convingerea din centrul noii noastre campanii de brand: Joy Will Take You Further”, spune Guy Escolme, Global Brand Director Johnnie Walker

Johnnie Walker face parte din portofoliul Diageo si este distribuit in Romania de PPD Romania.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise