Nuba Mamaia, a patra locatie sub brandul Nuba, se va deschide la inceputul lunii mai. Meniul, prezentat in avanpremiera printr-o cina organizata impreuna cu ‘Alist Magazine

Photo by www.themoment.ro | Nelu Platon

Meniul celei de-a patra locatii Nuba, noul beach club de la malul Marii Negre ce urmeaza sa se deschida la inceputul luni mai a.c., a fost prezentat recent in cadrul unei cine organizate impreuna cu ‘Alist Magazine.

Meniul urmeaza linia consacrata de Nuba, propunand preparate indrazneet si pline de savoare, cu specific asian-fusion cu influente peruane precum: Ebi No Yuzu (crevete gigant cu sos yuzu), Ise Ebi (homar cu sos de unt si wasabi), Dentex (dentex cu sos de lemongrass), Gyuniku (vita cu foie gras si cartof dulce fiert in mirin), Tako Sunomono (caracatica murata), Robata Grill Flat Iron Steak (umar de vita la gratar).

Nuba Mamaia, ce va fi inaugurat in week-end-ul 27 – 30 aprilie, va cuprinde o zona de plaja, piscina si restaurant si va gazdui atat petreceri de zi cat si de seara, iar pe parcursul verii va continua seria de petreceri cu artisti si DJ internationali.

Nuba este unul dintre principalele branduri de pe scena de food si entertainment din Capitala, locatiile sale devenind in scurt timp unele dintre cele mai cautate. Planurile de viitor prevad replicarea brandului Nuba printr-un proiect de francizare, ce va fi lansat cel mai probabil anul acesta si va viza orase universitare si cu centre de afaceri, precum Cluj, Iasi sau Timisoara. In luna aprilie a anului trecut, actionarii Nuba au deschis Nuba Cafe, in zona Dorobanti, iar obiectul este deschiderea a sase locatii Nuba Café, in principal in business park-uri, cladiri de birouri.

Mai multe detalii de planurile actionarilor Nuba, in interviul acordat Horeca Insight – Planurile actionarilor Nuba: Inca trei noi locatii si implementarea unui sistem de franciza, pentru extinderea in tara si strainatate 

(Photo by www.themoment.ro | Nelu Platon)

Cmentariile sunt închise