Noutati editoriale: “Cartea bucatarului profesionist”, autor Gabriela Berechet

Gabriela Berechet, nume cunoscut in industria ospitalitatii, va lansa oficial, pe data de 31 august a.c., ”Cartea bucatarului profesionist”, in cadrul unui eveniment ce va avea loc la Hotelul Yesterday, din Bucuresti. Lucrarea este un ghid, un instrument cu ajutorul caruia bucatari, tehnologi, contabili si patroni pot intelege mecanismul fin si particular al activitatii de productie culinara. In cele 600 de pagini, autoarea trateaza aspecte diverse ale activitatii bucatarului profesionist: psihologie, nutritie, organizarea bucatariei, planificarea meniului, stiinta alimentului, aspecte tehnologice ale activitatii de productie culinara, afacerea numita restaurant cu elemente de calcule necesare intelegerii proceselor dintr-un restaurant, igiena, protectia mediului, siguranta si securitatea in bucatarie, estetica, cartea reitereaza importanta profesionala a bucatarului profesionist.

Gabriela Berechet este trainer, jurat in competitii nationale sau internationale, autor de lucrari de specialitate, consultant. S-a implicat activ timp de mai bine de 20 de ani in dezvoltarea industriei ca secretar general al Asociatiei Nationale a Bucatarilor, Cofetarilor si Turismului, ca director al Companiei de Investitii pentru Turism, manager al echipei nationale a bucatarilor pentru competitii internationale ca Olimpiada de la Erfurt, SIRHA, Campionatul Mondial al Bucatarilor.

Cmentariile sunt închise