Nou in peisajul Capitalei: PLAN, o terasa-concept ce aduce relaxarea, muzica si arta intr-un singur loc

Terasa din jurul Teatrului National Bucuresti a devenit recent “scena” unui nou concept – PLAN, ce-si propune sa aduca arta, muzica si miscarea urbana intr-un singur loc, pentru cei care-si doresc, pe timpul verii, sa se racoreasca la o bere, o cafea, o limonada sau un cocktail.

Intr-un spatiu cu aer boem, relaxat si prietenos, neingradit in nici un fel, PLAN ofera aproximativ 60 locuri pe scaune sau sezlonguri. De asemenea, se poate sta si pe scarile TNB sau pe bancutele de piatra din jurul acestuia.

“Ne-am dorit sa transformam ideea de “iesit pe afara” intr-un nou concept urban, menit sa imbunatateasca un spatiu central, plasat fix la Km 0 al Capitalei. Sustinem si incurajam artistii tineri sau consacrati, oferindu-le un spatiu unde sa experimenteze, sa expuna si sa se promoveze”, a declarat Adrian Ungureanu, Director Marketing & Partener Bucate Pe Roate si unul dintre proprietarii PLAN, pentru Horeca Insight.

Codruț by Lea Rasovszky & Alexandru Petre

Meniul locatiei este constituit dintr-o larga varietate de beri, cafea de specialitate, fresh-uri artizanale, iar in curand vor fi introduse si cateva preparate de la Bucate pe Roate.

La evenimentul de inaugurare a fost expusa o lucrare semnata de Lea Rasovszky, insa la PLAN, in principiu, pot expune artistii noi, tineri care nu au alte variante de a-si expune lucrarile.

Suprafata in care artistii isi pot expune lucrarile variaza in functie de necesitati, iar cei care doresc sa expuna aici o pot face contactand reprezentantii locatiei pe pagina lor de Facebook.

Programul de functionare este de luni pana duminica, in intervalul orar 14 -22, iar spatiul va gazdui, pe langa expozitii si vernisaje, si evenimente cu muzica electronica, experimentala si contemporana.

Cmentariile sunt închise