Nordic Food anunță noul ambasador de brand al Voilà Professionnel ca parte din strategia din dezvoltarea în industria cofetăriei din România

Andreea Druță, cofetar și fondator al laboratorului Lapterra

Nordic Food, una dintre cele mai mari companii românești în domeniul distribuției de produse alimentare premium, accelerează creșterea brandului de lactate profesionale Voilà Professionnel la nivelul profesioniștilor din domeniul Horeca și o numește pe antreprenoarea Andreea Druță ambasadorul  brandului în România.

Lansat pe piața locală în anul 2023, brandul Voilà Professionnel cuprinde o gamă completă de lapte, smântână și unt și se adresează cu precădere cofetarilor și bucătarilor din industria Food Service. Colaborarea cu Andreea Druță are ca obiectiv consolidarea brandului Voilà Professionnel pe segmentul bucătăriei și cofetăriei profesionale și creșterea nivelului pieței deserturilor din România cu produse de calitate superioară.

Suntem încântați să o avem pe Andreea Druță drept brand ambasador pentru produsele Voilà Professionnel și să inspirăm cofetarii și bucătarii profesioniști din România. Povestea antreprenorială a Andreei în industria cofetăriei profesionale se aliniază cu valorile noastre de excelență și calitate și ne dorim în continuare să contribuim la creșterea sectorului românesc de Food Service.”, a declarat Dan Nistor, Director General Nordic Grup.

Andreea Druță este fondatoarea brandului Lapterra, un laborator de cofetărie artizanală, unde astăzi lucrează o echipă de 25 de profesioniști care produc și livrează prăjituri premium din ingrediente naturale.

Călătoria mea în lumea deserturilor și a afacerilor a început cu un angajament ferm față de calitate. Fiecare desert creat în laboratorul meu este o dovadă a acestui principiu. Sunt extrem de încântată să devin ambasadorul Voilà Professionnel în România, deoarece produsele lor îmi oferă nu doar garanția calității, ci inspiră autenticitatea, creativitatea și versatilitatea cu  fiecare desert pe care îl creez. Această colaborare reprezintă o sinergie perfectă între pasiunea mea pentru cofetărie și standardele înalte ale Voilà Professionnel.” , a declarat Andreea Druță, cofetar și fondator al laboratorului Lapterra.

Create  pentru nevoile specialiștilor cofetari și bucătari, produsele Voilà Professionnel completează un portofoliu de peste 100 de branduri premium naționale și internaționale, care sunt comercializate în industria Food Service de către compania Nordic Food, parte a Nordic Group.

Nordic Group a fost înființat în anul 1991 și a ajuns astăzi la o cifră de afaceri de 72 milioane de euro și peste 400 angajați. Grupul este format în prezent din patru companii de sine stătătoare, Nordic Food, Nordic Logistic, Nordic Restaurants și Nordic Shops. Prin intermediul companiei Nordic Food sunt comercializate în România peste 100 de branduri naționale și internaționale, cu un portofoliu de peste 2000 de produse.

 

Andreea Druță a visat încă din copilărie să aibă propria afacere. Totul a început cu momentul în care a decis să lucreze voluntar într-un restaurant pentru a învăța arta servitului și pentru a se familiariza cu domeniul HoReCa. Un an mai târziu, mentorul ei i-a lansat provocarea de a obține un profit de 600 de euro până la finalul anului, ceea ce a marcat prima ei încercare de business. Această experiență i-a insuflat curajul necesar pentru a-și deschide primul laborator de cofetărie artizanală. Astăzi, Lapterra® are o echipă de 25 de persoane care produc și livrează prăjituri premium din ingrediente naturale.

 

 

Cmentariile sunt închise