Incep nominalizarile pentru editia 2015 a Premiilor Food&Bar

Food & Bar organizeaza pentru cel de-al optulea an consecutiv Gala Premiilor Food & Bar, pentru recunoasterea si premierea celor mai bune afaceri din industria Horeca.

Premiile Food & Bar recunosc succesul afacerilor din horeca, desemnand cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, firme de catering si delivery din Romania. Distinctiile acordate se bazeaza pe opinia clientilor despre serviciile pe care le primesc atunci cand ies in oras,cand comanda mancare pentru acasa sau cand apeleaza la o firma de catering. De asemenea, pentru a obtine rezultate cat mai relevante din toate punctele de vedere, sunt luate in calcul si opiniile furnizorilor si ale altor profesionisti activi in Horeca.

Editia din acest an a Premiilor Food & Bar cuprinde 14 categorii de premii care vor fi acordate restaurantelor, companiilor de catering si de delivery, pub-urilor si barurilor, cluburilor, cafenelelor si ceainariilor, patiseriilor, cofetariilor, brutariilor, precum si unitatilor cu servire rapida (QSR).

Puteti face nominalizari pentru una sau mai multe categorii. Pentru eventuale clarificari, va rugam sa ne furnizati si datele dvs. de contact. Numarul de nominalizari acumulate de nominalizati nu are nici o importanta asupra votului final.

Nominalizarile pot fi facute online aici pana pe data de 15 octombrie 2015. Dupa validarea nominalizarilor, se alcatuiesc listele finale de vot care vor fi trimise catre membrii panelului de vot.

Pentru desemnarea castigatorilor prin votul final, Food & Bar alcatuieste un panel format din sute de persoane, structurat în trei mari categorii: clienti, furnizori si profesionisti Horeca (proprietari, manageri, specialisti). Mixul de votanti si perspectiva lor diferita asupra pietei asigura obtinerea celor mai relevante rezultate in topurile finale.

Premiile Food & Bar se afla in 2015 la cea de a opta editie consecutiva. De la prima editie organizata in 2008, evenimentul si-a castigat o notorietate solida in mediul economic pe care il reprezinta. Gala Premiilor Food & Bar este singurul eveniment care ii reuneste in fiecare toamna pe cei mai importanti oameni din horeca intr-un cadru distins, de inalta tinuta. Ceremonia de decernare a Premiilor Food & Bar va avea loc pe data de 26 noiembrie 2015.

Cele mai bune momente de la Gala Premiilor Food&Bar 2014.

1 Comentariu
  1. Pervita spune

    Misto evenimentul!

Cmentariile sunt închise