Nicolai Tand, curs de cooking pentru amatori in cadrul “Arenei Pasionatilor” Selgros

Selgros Cash&Carry anunta lansarea primei editii a “Arenei Pasionatilor”, prin care 14 participanti amatori pot castiga un loc la cursul de cooking sustinut de catre Nicolai Tand. Pana pe 28 martie, doritorii isi vor putea inscrie retetele pe adresa de email a organizatorului.
Cei interesati trebuie sa se califice prin inscrierea unei retete originale, iar concurentii selectati vor participa la cursul de cooking al lui Nicolai Tand, in cadrul Selgros Baneasa in data de 30 martie.

„Sunt pasionat de tot ceea ce inseamna gatit, bucatarie, arta culinara. Talentul se iveste de unde nici nu te astepti si imi face o mare bucurie sa fiu alaturi de oameni care gatesc din pasiune, fie ca sunt profesionisti sau amatori. In meseria de bucatar inveti in fiecare zi, te inspira si cele mai surprinzatoare detalii, asa ca sunt nerabdator sa particip la Arena Pasionatilor. Vom gati impreuna, vom crea preparate gustoase si vom imbina aromele ingredientelor cu prietenia si starea de bine”, a declarat Chef Nicolai Tand.

Inscrierea consta in realizarea unei retete originale folosind urmatoarele ingrediente: muschiulet de porc, mustar, cimbru, cartofi dulci, bacon, usturoi, bere. Inscrierile vor fi urmate de jurizarea retetelor. Juriul pentru etapa preliminara va fi compus din Daniela Sima, Malina Voicu si Nicolai Tand. In urma etapei preliminare vor fi selectate 14 persoane ce vor participa la cursul de gatit.
Participantii se vor inscrie trimitand urmatoarele materiale la adresa de e-mail contact@selgros.ro:

  • Reteta scrisa cu ingredientele si cantitatile necesare, reteta fiind calibrata pentru patru portii;
  • Descrierea procesului de preparare;
  • Datele participantului si adresa de e-mail a acestuia.

Selgros Cash&Carry, parte a Transgourmet Holding AG, detine 19 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise