Ne despart doar 24 de ore pana la prima intalnire offline a industriei HORECA dupa 3 luni de intalniri virtuale

Prima intalnire offline a industriei HORECA dupa 3 luni de intalniri virtuale va avea loc maine, 25 iunie, pe minunata pajiste a Hotelului Caro.

In cadrul evenimentului HORA POWER BRUNCH – HORECA RE:START vom afla in premiera de la doamna Ministru al Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru modalitatea de implementare a sistemului Kurzarbeit in Romania, sistem ce ofera flexibilitatea programului pentru angajati precum si care vor fi masurile de sustinere a profesionistilor din industrie. Totodată, Iancu Guda – analist economic – va oferi un insight in ce priveste industria HORECA din punct de vedere al profitabilitatii, salariilor si veniturilor incasate. Finalul conferintei va beneficia de opiniile unor profesionisti pe care ii recomanda experienta depasirii cu succes a altor momente dificile cu care s-a confruntat industria in trecut: Dragoș Petrescu, Călin Ionescu si Radu Tănase.

Participarea la eveniment este limitata, insa pentru ca informatiile sa poata ajunge la un numar cat mai mare de profesionisti ai industriei, evenimentul va fi transmis online prin live streaming.

Asadar te invitam sa iti rezervi fie loc pe unul din scaunele de pe pajistea Caro Hotel , fie unul in fata laptopului de acasa, aici

Evenimentul este organizat de HORA ROMANIA, in parteneriat cu HORECA INSIGHT, asa ca nu trebuie sa il ratezi!

Cmentariile sunt închise