Narcoffee Roasters ajunge in Cehia, prima cafenea fiind deschisa, in franciza, intr-un centru comercial din Praga

Reteaua de cafenele Narcoffee Roasters, fondata de catre antreprenorii clujeni Marcelus Suciu si Dan Isai, a inceput extinderea la nivel international, deschizand prima sa franciza la Praga. Cafeneaua este situata la intrarea principala a Centrului Comercial Chodov Mall, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Cehia.

Cu o investitie de 80.000 de euro, Narcoffee Roasters Praga este cea de-a cincea unitate din reteaua proiectului clujean si prima din afara Romaniei, la mai putin de trei luni de la intrarea in Bucuresti.

Noua cafenea din Praga respecta intocmai tipicul conceptelor autohtone, cu un meniu pe baza de espresso, adica specialitati de cafea precum flat white, long black sau latte si un meniu pe baza de cafea la filtru, precum V60, Chemex, Aeropress sau Cold Brew. In plus, meniul mai include si infuzii de ceai negru Indian sau Matcha, precum si racoritoare din fructe presate la rece.

Pana la finalul anului, compania isi propune inca o franciza, dar si extinderea retelei proprii. De asemenea, in scurt timp, vor incepe lucrarile si pentru a doua cafenea Narcoffee Roasters, in zona pietonala din centrul orasului Praga.

„Narcoffee Roasters este un concept atractiv pentru Europa datorita produsului foarte special, a brandului si a design-ului specifice conceptului. Suntem in discutii pentru a acorda francize in mai multe orase europene si speram ca in anul 2018 sa putem spune ca Narcoffee Roasters este un lant european de cafenele pornit la Cluj”, a declarat Dan Isai, cofondator Narcoffee Roasters si fondator SaladBox.

„Praga nu este un oras strain de cafeaua de specialitate. Dimpotriva, vorbim de un oras european care deja emite pretentii cand vine vorba de cafea de inalta calitate. Acest lucru ne da curaj si ne motiveaza”, a mentionat Marius Nica, head barista in cadrul Narcoffee Roasters.

Marius Nica, campion national si premiat international in latte art, precum si top 10 world cup taster in 2016, semneaza specialitatile cafenelei, in timp ce design-ul interior al locatiei este atribuit arhitectului Cosmin Todor, castigator al premiului Noblesse Interiors la Elle Decoration Design Awards in 2016, in colaborare cu Beniamin Pop, Brand Architect, responsabil de branding si definitivarea acestuia in implementare.

Cmentariile sunt închise