MUSTParty la Casa Doina – 5 zile de festival cu must și pastramă, proțap și vinuri alese

Luni, 7 octombrie, a debutat festivalul MUSTParty la restaurantul Casa Doina, într-o atmosferă de sărbătoare –  mustul a curs fără oprire alături de grătare, pastramă, proțap și barbeque, varză călită și fasole bătută, legume la grătar și salate de sezon, plăcinte de dovleac, gogoși fierbinți și găluște cu prune. Degustările de vin au alimentat voia bună, iar Trupa Friends a întreținut atmosfera cu muzică de petrecere. MUSTParty continuă în același timp până vineri, 11 octombrie, inclusiv, începând cu ora 18.00. La eveniment sunt așteptați toți iubitorii de going out, mese și petreceri între prieteni și cu cei dragi!

Grădina unuia dintre cele mai frumoase restaurante din București devine săptămâna aceasta o feerie autumnală care celebrează încheierea unui sezon extraordinar de ospățuri, petreceri și evenimente memorabile și întâmpinarea noului sezon.

Mustul făcut pe loc din struguri proaspăt zdrobiți, veniți din inima Olteniei, de la Crama Oprișor, dă tonul evenimentului, deschizând apetitul pentru bucatele de tradiție, pregătite în bucătăria restaurantului și pentru trufandalele românești de la Matache Măcelaru.

 “MUSTParty este un adevărat desfăț și răsfăț al tuturor simțurilor, de la care nu vă veți mai da plecați!”, garantează reprezentanții restaurantului.

Wonder Tale Story în Grădină la Casa Doina

– Must proaspăt la discreție

– Purceluș și berbecuț la proțap, pastramă, barbeque, mititei și mămăliguță. Gogoși și plăcinte de sezon – Casa Doina

– Cârnați, ciolan, tobă, cotlet haiducesc și alte bunătăți tradiționale – Matache Măcelaru

– Degustări de vin La Cetate, Smerenie, Jiana Rose – Crama Oprișor

– Muzică live

Miercuri și vineri, de la ora 19.00, Trupa Friends antrenează oaspeții cu unele dintre cele mai îndrăgite coveruri, iar marți și joi, de la aceeași oră, Theodor Pană Band au momente speciale pentru acest eveniment.

Accesul se face pe bază de brățări care includ mâncarea, mustul la discreție, degustările de vin și entertainmentul.  Preț brățară: 180 lei/persoană/zi.

Cmentariile sunt închise