Meniul Oro Toro, disponibil pe foodpanda.ro

Platforma de food ordering foodpanda.ro a  semnat un parteneriat cu lantul de restaurante steakhouse Oro Toro, astfel ca incepand cu luna noiembrie, clientii sai pot comanda online steak-urile, burgerii si celelalte preparate specifice.

Potrivit reprezentantilor foodpanda, toate produsele  din meniul Oro Toro pot fi comandate online, prin intermediul site-ului sau aplicatiei mobile ale platformei de food ordering, comenzile fiind livrate pe raza intregii capitale. Printre produsele Oro Toro, disponibile incepand cu luna noiembrie clientilor foodpanda, se numara steak-urile Ribeye, New York sau Portherhouse, precum si cunoscutul burger Black Angus Beef.

Comanda minima este de 45 lei, iar timpul mediu de livrare este de maximum 60 minute, indiferent de sectorul din care a fost plasata comanda.

”Colaborarea cu Oro Toro ne permite sa punem la dispozitia clientilor nostri un meniu bogat si diversificat, burgerii, steak-urile, salatele si sandwich-urile si preparatele tip steakhouse oferite de noul nostru partener fiind la calitatea cu care clientii foodpanda sunt obisnuiti”, a declarat Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise