Meniu de toamna cu un nou chef, la restaurantul Octopus.Eat Greek din Herastrau

Amplasat in Parcul Herastrau, in complexul Bonton Palace, langa restaurantul Argentine, Octopus.Eat Greek s-a deschis la inceputul verii, oferind, pe langa meniul cu specific grecesc, o ambianta relaxanta si estivala. Si asta se datoreaza in principal design-ului creat de arhitectul Dragos Epure, ce sugereaza prospetime, armonizand intr-o amenajare bazata pe alb-albastru-turcoise materiale diferite si elemente decorative alese inspirat, precum barcutele cu vasle ce “tapeteaza” tavanul, plasa de pescuit de deasupra barului sau farfuriile albe ce decoreaza barul.

Recent, Meniul Octopus.Eat Greek l-a cooptat in echipa sa pe Chef Cristi Neacsu, bucătar cu experiență atat in Romania cat si in Regatul Unit al Marii Britanii. Absolvent al al The Cook School of Scotland, Cristi a lucrat in mai multe restaurante din UK, fiind sous chef in cadrul restaurantului aflat in incinta Hilton – Dunkeld House Hotel din Scotia.

Noul meniu va cuprinde preparate precum porc mediteranean, cleptico (un preparat pe baza de ciolan de miel, dovlecei si cartofi), pui in sos de lime, musaka, fructe de mare proaspete preparate in diferite feluri, o diversa selectie de antreuri – meze, precum si faimosul gyros autentic.

Cmentariile sunt închise