McDonald’s va deschide prima unitate din Brăila

Restaurantul de tip drive-through este situat în Parcului de Retail Penny, dezvoltat de grupul REWE. Noul restaurant McDonald’s va avea o suprafaţă de aproximativ 360 de metri pătraţi și se va întinde pe un teren de circa 1.000 de metri pătraţi.

„Suntem aici după o investiție importantă și ne dorim să devenim un partener de încredere pentru comunitate”, a declarant Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania, operatorul McDonald’s în România. “Cu noul restaurant din Brăila, McDonald’s își mărește familia de angajați cu o echipă locală de 70 de oameni, iar recrutările continuă, deoarece avem mereu o ușă deschisă pentru cei ambițioși.”

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 142 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 76 de restaurante în 23 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi. În 2017 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al patrulea an consecutiv, conform AON România.

Cmentariile sunt închise