Masterclass vinuri romanesti – by Virgil Manescu in cadrul Foodservice & Hospitality Expo

Va asteptam la cea de-a doua editie a Foodservice & Hospitality Expo, cel mai mare eveniment dedicat industriei Horeca ce va fi gazda unor show-uri culinare de exceptie, demonstratii ale unor barmani experimentati, dar va oferi si access la know-how-ul unor profesionisti dedicati culturii vinului.

Pentru a intelege mai usor valoarea de patrimoniu a vinurilor premium romanesti, te invitam la un eveniment-incursiune in lumea fascinanta a vinului. Fie ca esti un antreprenor la inceput de drum sau un mare jucator in industria Horeca, esti bine-venit alaturi de noi intr-o calatorie initiatica in „Romania Viti-vinicola”. Astfel, vom face un tur prin 8 zone iconice care au facut si fac istorie in industria vinului, atat la nivel national, cat si peste hotare.

Vom degusta vinuri premium romanesti, vom sta la povesti si vom descoperi calitatea premium pe care si noi romanii o putem livra pe mesele unor restaurante de prestigiu. Maestrul de ceremonii va fi partenerul nostru, somelierul Virgil Manescu, supranumit „Povestitorul de vinuri”; el ne va indruma discret in aceasta calatorie a gusturilor si aromelor deosebite.

Masterclasul se va desfasura in cadrul Foodservice & Hospitality Expo, sambata 21 septembrie, 2019, de la ora 14:00, locurile sunt limitate, iar taxa de participare este de 70 euro ( tva inclus). Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la: office@horecainsight.ro

Mai multe informatii despre Foodservice & Hospitality Expo aici.

 

Cmentariile sunt închise