Mai sunt doar 5 zile in care poti vota restaurantul sau chef-ul preferat! Rezerva-ti un loc pentru a fi printre primii care afla castigatorii Horeca Awards 2018!

Au mai ramas doar 5 zile in care poti vota locatia preferata sau poti desemna cine merita sa urce anul acesta pe scena Galei Horeca Awards, cel mai asteptat eveniment dedicat profesionistilor din industria Horeca. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc in seara zilei de 21 noiembrie 2018, incepand cu ora 19, la Fratelli Studios.

Gala Horeca Awards premiaza, pe langa cele mai bune locatii din Horeca, clasificate in cele 14 categorii deja cunoscute, si profesionistii care isi fac meseria cu daruire si pasiune, contribuind astfel la dezvoltarea pietei romanesti de Horeca.

Pentru a fi printre primii care afla cine sunt castigatorii Horeca Awards 2018 si pentru a avea sansa de a-i felicita direct, iti poti rezerva un loc AICI.

De asemenea, sectiunea de vot pentru “Premiul Publicului” este deschisa pana pe data de 11 noiembrie 2018, si poti vota restaurantul, barul, cafeneaua, compania delivery ori firma de catering etc. preferate, sau poti numi profesionistul care merita aprecierea ta.

La aceasta categorie, orice persoana poate vota, insa nu sunt luate in calcul voturile multiple trimise de pe acelasi IP). O categorie la Premiul publicului se formeaza numai in cazul in care numarul de voturi pentru companiile din acel domeniu depaseste 10% din totalul voturilor exprimate. Pentru fiecare categorie formata la Premiul Publicului se va comunica top 3 castigatori. Mai multe detalii despre tehnica de vot si despre procedura de acordare a premiilor sunt disponibile la sectiunea Tehnica de vot .

Nu uitati, doar pana pe 11 noiembrie puteti VOTA locatia preferata!

Cu o traditie de 11 ani pe piata, Gala Horeca Awards si-a castigat o notorietate solida in mediul economic pe care il reprezinta. Distinctiile acordate se bazeaza pe opinia clientilor despre serviciile pe care le primesc atunci cand ies in oras, cand comanda mancare pentru acasa sau cand apeleaza la o firma de catering. De asemenea, pentru a obtine rezultate cat mai relevante din toate punctele de vedere, sunt luate in calcul si opiniile furnizorilor si ale altor profesionisti activi in Horeca.

Gala Horeca Awards va avea loc pe data de 21 noiembrie 2018 la Fratelli Studios.

Cmentariile sunt închise