Macromex Horeca și Dulcelle susțin Echipa Culinară Belvedere la Olimpiada Culinară Internațională

Echipa culinară Belvedere, alături de partenerii Macromex Horeca și Dulcelle, se pregătește intens pentru participarea la Olimpiadă Culinară Internațională – IKA Culinary Olympics, un eveniment de referință în lumea gastronomiei, care va avea loc anul acesta între 2 și 7 februarie la Stuttgart, Germania.

Echipa Belvedere, sub conducerea Chef Florescu, căpitanul echipei, și în colaborare cu

talentații cofetari de la Dulcelle, este pregătită să-și demonstreze măiestria culinară pe scena internațională. Echipa este formată din profesioniști renumiți în domeniu, inclusiv Ioan Cristian Popa, Dragomir Carmela, Andra Ioana Bunea, Ghișoi Cornelia, Daniel Buzea, Alexandra Donosa și Paul Holhoș.

Succesele anterioare ale echipei, inclusiv medalia de aur obținută în 2016 – primul aur

câștigat de România la această competiție – și medalia de argint din 2020, reprezintă dovada talentului și dedicării membrilor săi. Olimpiada de la Stuttgart va fi locul de întâlnire pentru aproximativ 1.800 de participanți din 67 de țări diferite.

Restaurantul Belvedere este apreciat pentru combinația armonioasă a artei culinare cu servicii de înaltă calitate. Cu o bucătărie gourmet și o vedere panoramică impresionantă asupra orașului, Belvedere reprezintă un punct de referință pentru cei care caută o experiență culinară unică.

Întreaga experiență a echipei culinare este susținută de Macromex Horeca, un partener de încredere care asigură inspirație, eficiență și profitabilitate pentru fiecare tip de business din industria Horeca. Mai mult decât un furnizor de top pentru industria ospitalității, Macromex Horeca oferă și soluții de eficientizare a aprovizionării în Horeca, prin platforma digitală Bocado.ro.

Macromex, prin brandurile sale proprii: Food&Glory, Edenia, Corso, La Strada, dar și partenere: Philadelphia, La Lorraine și Dr Oetker, demonstrează încă o dată că este un jucător de top atât în Retail, cât și în HoReCa.

Partenerii de la Dulcelle, laborator de ciocolaterie, cofetărie și patiserie, au asigurat o pregătire de excepție a echipei de cofetari și bucătari pentru această competiție gastronomică internațională.

Olimpiada IKA Culinary este cea mai prestigioasă și mai diversă competiție internațională de arte culinare din lume. Echipele de bucătari profesioniști care se întrec în competiție sunt și exponenții echilibrului perfect între ingrediente, abilități de preparare și prezentare. Totodată, IKA este recunoscută ca origine a numeroase trenduri culinare de-a lungul unei existențe de aproape 125 de ani.

Cmentariile sunt închise