Luca Valentin castiga din nou finala Roadhouse World Flair

Cel mai titrat barman roman, Valentin Luca, a castigat pentru a treia oara locul intai la prestigiosul concurs Roadhouse.

In marea finala Roadhouse World Flair 2018, care a avut loc noaptea trecuta la Roadhouse in Covent Garden, Londra, Valentin a reusit sa se impuna in fata altor 20 de concurenti.

Este pentru a treia oara cand Vali Luca isi adjudeca titlul mondial Roadhouse, recompensat anul acesta cu suma de 10.000 de lire sterline. Cunoscutul bartender roman a castigat prima sa finala in 2012, fiind primul roman care a reusit sa ia acest titlu. Cea de a doua victorie a venit patru ani mai tarziu, in 2016.

Vali Luca si-a facut debutul in competitiile de barmani in anul 2008, concurand in liga nationala de bartending Bar Master Competition, competitie pe care a castigat-o mai multi ani la rand.

Roadhouse World Flair este cel mai longeviv si prestigios concurs de flair bartending care se organizeaza la nivel international. Finala de anul acesta a fost cea de a 18-a organizata de la inceputul concursului.

Cmentariile sunt închise