Lichiorul Amarula, disponibil prin Heinrig Distribution

Heinrig Distribution aduce pe piata romaneasca Amarula, un lichior crema obtinut din fructul arborelui de marula, ce creste intr-o singura zona de pe planeta: pe insoritele campii ale Africii subecuatoriale. Lichiorul, cu tonuri de vanilie, caramel si nuci, poate fi savurat simplu, cu gheata sau ca ingredient intr-o gama larga de cocktail-uri, ori specialitati cu ceai sau cafea.

Amarula este poate fi cumparat de pe www.artaceaiului.ro sau din Tea&Coffee Shop-ul Dolce Bacio (Bd. Regina Elisabeta, nr. 61, Bucuresti), dar si din retelele Kaufland, Metro sau Selgros.

Heinrig Distribution este pe piata romaneasca din 2003, iar in portofoliul sau se regasesc branduri precum tigaretele Davidoff, tigarile din foi Moods, bauturi spirtoase precum digestivele Unicum, Underberg si Sierra Tequila, romul Old Pascas si Stroh 80, Finsbury Gin, lichiorurile Zwack, Drambuie, Mozart, Amarula, gama lichiorurilor de bar De Kuyper sau gama siropurilor de bar Riemerschmid. In plus, importa vinuri din Lumea Noua ale faimoaselor companii: Marchesi Antinori, Gallo (cel mai mare producator de vinuri californiene), Peter Lehmann, Lafite ( Domaines Barons De Rothschild), Cava Freixenet (cel mai bine vandut brand de cava la nivel mondial), champagne – Taittinger (al treilea brand ca notorietate al renumitei Champagne).

Autor: carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise