L’Atelier “trece” la meniul de vara, semnat Chef Samuel le Torriellec

Restaurantul L’Atelier –l’art culinaire are, de la jumatatea lunii iunie, un nou meniu creat de Chef Samuel le Torriellec. „Meniul de vara reprezinta o colectie exclusiva de specialitati clasice de haute cuisine si de creatii noi si exuberante, reunite sub numitorul comun al deliciilor de sezon. Chef Sam a creat un meniu inspirat din aromele si apetitul specific anotimpului estival, imaginand o aventura a gustului : feluri usoare, diafane care completeaza seninatatea vacantelor, alaturari fascinante de ingrediente pentru a sublinia evadarea gastronomica, deserturi senzationale si o selectie fantasmagorica de inghetate”, spun reprezentantii L’Atelier.

Printre specialitatile noului meniu se numara „Duo de tartar de lup de mare si somon, spuma de avocado cu ardei iute Espellete și vinegreta de citrice cu infuzie de menta proaspata” / „Filet de cod de pe Coastele Frantei, legume de gradina gatite la aburi, cu alge marine si sos Aïoli” / „Coulis de afine si lavanda din Provence, decorat cu bezele si inghetata de vanilie facuta in casa” sau „Tarta racoroasa cu lamaie și jeleu de capsuni”.

Samuel_le_Torriellec_2

L’Atelier –l’art culinaire este un restaurant gastronomic care ofera cea mai fina bucatarie franceza intr-o ambianta de un farmec aparte, chiar in inima Bucurestiului, in cadrul domeniului Epoque.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise