Lantul Coffee 2 Go a deschis trei noi locatii, cu un nou design interior

Lantul Coffee 2 Go a implementat un nou design in noile sale locatii, optand pentru nuante puternice, dar relaxante, naturale si revigorante. Noul design poate fi vazut deja in cele trei noi cafenele deschise de la inceputul acestui an, in Bucuresti, zona Baneasa – Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr 7A, in Cluj Napoca, Strada Andrei Saguna Nr 34-36 si in Brasov, strada Iuliu Maniu Nr. 1. Locatiile din Bucuresti si Cluj au un spatiu generos,de 40 mp, fiind pana in acest moment cele mai mari din lant.

Culoarea predominanta a celor trei minicafenele este teal (nuanta de turcoaz), care este armonizata cu nuantele natur de bej si gri nisip ale mobilierului si peretilor decorativi, redand frumusetea, echilibrul si prospetimea materialelor existente in natura. Culoarea teal vine de la pasarea Teal, al carei penaj are un colorit verde albastrui, precum apa limpede a marilor si oceanelor.

Investitia in deschiderea unui astfel de coffee spot, Coffee 2 Go Inside, a fost de circa 16.000 euro, reprezentand costurile de amenajare, autorizari, taxe de franciza, dotari si echipamente.

Pana la sfarsitul anului, Coffee 2 Go va mai deschide alte trei locatii, acestea urmand a fi decorate in nuante de ultra violet, culoarea anului 2018, ce invita la reflectie spirituala si manifestare artistica.

“Dorim sa inspiram si sa inovam prin culoare si ne vom juca mult cu aceasta in locatiile noastre. In cei 5 ani de la infiintare, am inovat continuu, am inceput cu un concept si design de locatie mobila unice pe piata, am extins conceptul la mini cafenele Coffee 2 GO Inside pentru a spori confortul clientilor nostri, am adus arta contemporana pe paharele noastre, iar anul acesta vorbim prin culoare, arta si spatii mai generoase.  Am fost si suntem un concept dinamic, care imbratiseaza schimbarea, este atent la tendinte si la preferintele consumatorilor. Suntem in plin proces de dezvoltare si vom veni cu noutati continuu, singura constanta ramanand faptul ca, in toate locatiile noastre, in acesti cinci ani de prezenta pe piata, cafeaua oferita clientilor nostri este proaspat prajita”, a declarat Vlad Timaru fondator Coffee 2 Go.

Grupul Coffee 2 Go a fost infiintat in 2013 si detine in prezent un numar de 27 coffee spot-uri in regim propriu sau franciza.

Cmentariile sunt închise