KFC lansează în premieră ediția limitată de produse vegetariene

KFC România aduce în premieră în meniul său alternative alimentare 100% vegetariene prin noua gamă de produse Veggie. Introducerea acesteia pe piață este rezultatul demersurilor constante ale KFC de a oferi consumatorilor alternative adaptate nevoilor și preferințelor lor culinare și de a investi în inovații de produs. Astfel, într-o ediție limitată, consumatorii au acum opțiunea de a alege din meniu produse vegetariene care au gustul specific, original KFC: Strips Veggie, Burger Veggie și Twister Veggie.

„Lansarea KFC Veggie, o gamă de produse care aduc gustul emblematic KFC într-o formă 100% vegetariană, reprezintă o evoluție semnificativă în diversificarea ofertei noastre. Știm că pentru consumatori, sustenabilitatea este foarte importantă și se reflectă inclusiv în dorința de a avea la dispoziție alternative alimentare vegetariene, de aceea am făcut încă un pas către nevoile lor, în linie cu strategia noastră de a dezvolta noi inovații de produs adaptate preferințelor lor. Astfel, ne adresăm atât clienților noștri și flexitarienilor care sunt curioși să încerce noile noastre opțiuni Veggie, dar și vegetarienilor care au acum posibilitatea de a descoperi gustul KFC.” a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Gama KFC Veggie, în ediție limitată, este disponibilă până pe data de 10 octombrie. Produsele pot fi achiziționate atât din restaurantele KFC, cât și prin intermediul platformelor agregatoare specializate în livrarea la domiciliu.

În calitate de promotor consecvent al practicilor de sustenabilitate, Sphera Franchise Group răspunde prin intermediul noilor opțiuni de produse 100% vegetariene, nevoilor consumatorilor care sunt în căutarea unor alternative alimentare cu impact redus asupra mediului. În plus față de oferirea de alternative alimentare vegetariene, Grupul își concentrează eforturile pe achiziții responsabile contribuind astfel la o dezvoltare mai durabilă la nivelul economiei, mediului și comunităților.

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din industria de food service din România, deținând companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România și KFC în Chişinău, Republica Moldova, și în anumite zone din Italia. Grupul deține peste 175 de restaurante pe cele trei piețe și are aproximativ 5.000 de angajați. Sphera Franchise Group este listată pe Bursa de Valori București din 2017, sub simbolul SFG, fiind singura companie din HoReCa inclusă în indicele principal BET, precum și în FTSE Global Microcap și în MSCI Frontier Markets Small Cap. 

 

 

Cmentariile sunt închise