Incep nominalizarile pentru Horeca Awards 2018, cea mai importanta gala de premiere a profesionistilor din Horeca!

Horeca Insight continua traditia, pentru al 11-lea an la rand, de recunoastere si premiere a meritelor profesionistilor ce activeaza in industria Horeca, prin organizarea celui mai asteptat asteptat eveniment al anului: Gala Horeca Awards. Anul acesta, Gala Horeca Awards va avea loc pe data de 21 noiembrie 2018 la Fratelli Studios.

Pe langa premierea celor mai bune locatii din Horeca, clasificate in cele 14 categorii deja cunoscute, vom premia, si anul acesta, si profesionistii care isi fac meseria cu daruire si pasiune, contribuind astfel la dezvoltarea pietei romanesti de Horeca. Initiativa premierii directe a “omului” din Horeca  a fost lansata anul trecut, ca recunoastere a profesionalismului, a muncii depuse zi de zi, dar si a imaginii in piata a omului sau a companiei respective.

Perioada de Nominalizari dureaza pana la 7 octombrie 2018 si marcheaza startul inscrierilor pentru a intra in cursa pentru castigarea unui premiu, fie in categoriile destinate locatior, fie in cele destinate profesionistilor din industrie.

Nominalizarile se pot face pe site-ul dedicat evenimentului, unde se pot gasi detalii legate de categoriile de premii si tehnica de vot.
Puteti face nominalizari atat la sectiunea LOCATII, ce cuprinde 14 categorii de premii care vor fi acordate restaurantelor, companiilor de catering si de delivery, pub-urilor si barurilor, cluburilor, cafenelelor si ceainariilor, patiseriilor, cofetariilor, brutariilor, precum si unitatilor cu servire rapida (QSR), cat si la sectiunea PROFESIONISTI, unde veti putea face nominalizari pentru sapte categorii, de la cel mai bun bucatar sau manager, cel mai bun sommelier, pana la cel mai bun ospatar.

Cum se fac nominalizarile

Puteti face nominalizari pentru una sau mai multe categorii. Pentru validarea unei nominalizari, aceasta trebuie sa contina: nume locatie/companie nominalizata, adresa, persoana de contact, telefon, e-mail, scurta descriere, motivarea nominalizarii, categoria în care se face nominalizarea, precum si datele de contact ale celui care nominalizeaza. De asemenea, pentru eventuale clarificari, va rugam sa ne furnizati si datele dvs. de contact.
Numarul de nominalizari acumulate de nominalizati nu are nici o importanta asupra votului final. Pentru mai multe informatii accesati sectiunea Tehnica de vot.

Nominalizeaza-ti favoritii la Horeca Awards 2018 aici

Vezi cele mai bune momente de la Horeca Awards 2017

Vezi castigatorii de la Horeca Awards 2017

Cu o traditie de 11 ani pe piata, Gala Horeca Awards si-a castigat o notorietate solida in mediul economic pe care il reprezinta. Distinctiile acordate se bazeaza pe opinia clientilor despre serviciile pe care le primesc atunci cand ies in oras, cand comanda mancare pentru acasa sau cand apeleaza la o firma de catering. De asemenea, pentru a obtine rezultate cat mai relevante din toate punctele de vedere, sunt luate in calcul si opiniile furnizorilor si ale altor profesionisti activi in Horeca.

Horeca Awards va avea loc pe data de 21 noiembrie 2018 la Fratelli Studios.

Cmentariile sunt închise