În spatele unui cocktail perfect stă Mixologiq

Viața socială sau viața de noapte nu va mai fi la fel pentru o vreme și viitorul nu aparține acelor antreprenori curajoși, mai degrabă celor responsabili. Ne mândrim cu reputația câștigată de capitala noastră ca oraș plin de viață, reputație în parte datorată și acelor artizani din spatele unor băuturi creative menite să întrețină atmofera până-n zori.

iBar - Mixology

Este o diferență între barman și mixolog?! Este o întrebare care-i preocupă pe cei care apreciază o băutură fină, pusă în valoarea de experiența și creativitatea unui profesionist. Odată cu accentul crescut pus pe cocktail încă de la începutul acestui secol, s-a adus în atenția publicului și termenul de mixologie. O definiție general acceptată ne spune că mixologia reprezintă actul creativ de a prepara un cocktail, pe când barmanul este acel profesionist care pe lângă “amestecarea” licorilor este preocupat și de aspecte precum ospitalitate, felul în care se simt cei care consumă băuturile. A devenit din ce în ce mai evident, cu precădere în ultimele trei luni, faptul că pregătirea profesională și amprenta umană nu vor putea fi înlocuite de o inteligență artificială, dar termenul de ospitalitate și interacțiune socială vor căpăta noi conotații pentru a se adapta prezentului.

 

 

Astfel ideea unui aparat care poate prepara cocktail-uri pare o soluție ideală în condițiile în care interacțiunea cu cel care prepară băutura preferată e de dorit să fie redusă la minimum. Mixo Two este primul aparat din lume care prepară cocktail-uri autonom, iar timpul de preparare este de aproximativ 30 de secunde. Este cu atât mai util cu cât la livrare, Mixo Two are 150 de rețete clasice gata instalate. Faptul că în spatele unor băuturi mixate perfect stă precizia unui aparat nu înseamnă că se reduce din  savoarea acestora. Este important pentru orice antreprenor din ospitalitate să livreze în condiții ireproșabile aceleași preparate cu care oaspeții săi erau obișnuiți. Prepararea unei băuturi în timp record arată responsabilitate prin păstrarea recomandărilor de siguranță și distanțare. Astfel de aparate vor sprijini efortul creativ al personalului care deservește barul, mai ales pentru că permite programarea a până la 300 de rețete personalizate. Mixo Two este echipat cu un compartiment pentru răcit, iar comenzile efectuate prin intermediul ecranului tactil permit accesul facil la toate acele mixuri care au contribuit la consolidarea unei reputații într-o piață competitivă.

iBar - Mixology

iBar este unic distribuitor al brandului Mixologiq, inventatorii robotului barman Mixo Two care prepară băutura perfectă cu ajutorul unor funcționalități unice, patentate. Garanția unui cocktail “ca la carte” stă în faptul că poate mixa alcool, sirop și suc proaspăt la un randament de nu mai puțin de 120 băuturi pe oră. iBar consideră că Mixo Two poate aduce plus valoare oricărei locații Horeca, chiar și atunci când din spatele barului nu suntem serviți de personalul cu care ne-am obișnuit.

Mai multe detalii despre Mixologiq puteţi găsi pe site-ul www.ibar.ro.

 

Cmentariile sunt închise