Ibis Styles Venus s-a deschis pe litoralul românesc al Mării Negre

ibis Styles Venus

ibis Styles, brandul orientat către design al Accor, anunță deschiderea ibis Styles Venus, primul hotel afiliat unui brand internațional care debutează pe litoralul românesc al Mării Negre.

ibis Styles Venus, operat printr-un contract de franciză cu Paradis Hotels & Resorts, dispune de 180 de camere spațioase. Fiecare etaj este un tribut adus naturii sălbatice, cu teme de la imprimeuri de leopard la motive cu girafe și zebre. Oaspeții sunt invitați să pornească într-o vânătoare de comori distractivă, urmărind urmele animalelor de la recepție până la restaurant, pe holuri și în camere.

ibis Styles Venus camera
ibis Styles Venus camera

Renumită pentru farmecul său istoric, stațiunea Venus a fost reamenajată, cu facilități moderne ce îi pun în valoare farmecul pitoresc. ibis Styles Venus contribuie la această revitalizare cu tema sa vibrantă inspirată din junglă și cu facilități de ultimă generație. Oaspeții pot plonja în piscina generoasă, pot savura delicatese locale și europene la restaurantul pentru mic dejun și la barul bistro de la piscină și, începând din 2025, pot organiza evenimente în cele două noi săli de conferințe.

ibis Styles Venus oferă evadarea perfectă, fie pentru o aventură cu prietenii, fie pentru a petrece timpul cu familia. Oaspeții pot explora atracțiile din apropiere, cum ar fi Muzeul Arheologic Callatis și Moscheea Esmahan Sultan din Mangalia sau se pot bucura de o scurtă plimbare până la frumoasele stațiuni învecinate Saturn și Neptun.

Bistro barul de la piscină îi așteaptă pe oaspeți cu savori locale, din mare și din grădină. Oaspeții se pot relaxa într-una dintre camerele dotate cu paturi confortabile Sweet Bed®, pot să deschidă ferestrele pentru a admira priveliști senine și pot rămâne conectați cu Wi-Fi gratuit.

„Ibis Styles este renumit pentru designul său tematic vibrant, care reflectă cultura locală, istoria și splendoarea naturală. Fiecare hotel sub acest brand spune o poveste distinctă. Oferă oaspeților o experiență captivantă – a declarat Frank Reul, Vice President of  Development Accor Premium, Midscale & Economy “Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece” – Deschiderea ibis Styles Venus demonstrează angajamentul nostru de a ne spori prezența în România, dar și de a crește atractivitatea turistică a litoralului românesc al Mării Negre.”

 „Parteneriatul cu Accor ne-a permis să ridicăm proprietatea noastră la noi standarde de excelență în ospitalitate, îmbinând farmecul Mării Negre cu ethosul inovator și centrat pe client al ibis Styles. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm oaspeții în această locație remarcabilă, unde pot colecționa amintiri de neprețuit în Venus.” a declarat Aurelian Marin, Directorul General al ibis Styles Venus.

 

Cmentariile sunt închise