Ibis Styles Bucharest City Center se va deschide pe 22 iunie

Noul ibis Styles Bucharest City Center, situat pe strada Știrbei Vodă nr. 146, București, în centrul capitalei, se va deschide pe 22 iunie. Hotelul oferă 152 camere cu design creativ și confort deosebit. O zonă de conferințe cu lumină naturală, care poate găzdui evenimente de la 20 la 170 de participanți, un restaurant tradițional casual, cu terasă și un lobby bar, poziționează hotelul drept un dintre cele mai promițătoare destinații de afaceri și de leisure din centrul Bucureștiului. Mai mult, confortul oaspeților va fi asigurat și de parcarea subterană cu 50 de locuri, sala de fitness complet echipată și locul de joacă pentru copii. Respectând conceptul „all inclusive” al mărcii, ibis Styles Bucharest City Center oferă un mic dejun generos și wi-fi gratuit, întotdeauna incluse în tariful camerei.

Un sat urban, situat chiar în zumzetul orașului

Hotelul are o temă neașteptată, ce combină inspirația tradițională și tendințe de design și materiale moderne.  Noul ibis Styles Bucharest City Center este ca un sat urban care trăiește chiar în zumzetul orașului.

Mozaicul colorat și vesel de tapiserii care împodobește peretele de la recepție va atrage privirile tuturor, de la primii pași în interiorul hotelului. Apoi, oaspeții vor observa tejgheaua veche de tâmplărie, așezată chiar sub masa transparentă de la recepție. Îi vor surprinde și corpurile de iluminat led, în formă de motive tradiționale românești, cu lumina caldă și discretă, și tavanul din tablă expandată, ce evocă transparența iei românești. Textura sa eterică permite luminii să treacă și creează volume imateriale.

Noul loc de întâlnire din centrul Bucureștiului

Situat la intersecția bulevardelor Știrbei Vodă și Berzei, hotelul este la fel de accesibil și primitor precum hanurile de altădată. Datorită amplasării privilegiate, chiar în inima Bucureștiului, experiența ibis Styles Bucharest City Center depășește cu mult perimetrul hotelului. Hotelul se află la doar câțiva pași de Parcul Cișmigiu, de Ateneul Român și de Palatul Parlamentului. Centrul de afaceri din Piața Victoriei este la mai puțin de 5 minute, la fel și Gara de Nord.

ibis Styles Bucharest City Center_8

Camerele hotelului reflectă, de asemenea, tema sa centrală și prezintă motive tradiționale, ca parte a unui design modern, unic. Fiecare etaj al ibis Styles Bucharest City Center este îmbrăcat într-o culoare strălucitoare, vie, cum ar fi galben, portocaliu, verde, albastru și invită oaspeții să le descopere și să le experimenteze pe toate.

ibis Styles Bucharest City Center camera

A doua investiție hotelieră pentru Dentotal Group. Primul hotel ce se deschide în România, după pandemie

Noul ibis Styles Bucharest City Center este cel de-al doilea hotel deschis de grupul Dentotal, după operarea cu succes a Mercure Bucharest City Center, din noiembrie 2014. În același timp, constituie prima deschidere hotelieră din România, după  criza Covid- 19. Cu o investiție totală de 10 milioane de euro, noul hotel de 3 stele  superior reprezintă un angajament puternic al proprietarilor săi față de industria ospitalității. Afiliat brandului ibis Styles, hotelul este operat de Accor, lider global în domeniul ospitalității  augmentate, în cadrul unui contract de management. Deschiderea sa consolidează parteneriatul dintre Dentotal Group și Accor și deschide noi perspective pentru viitor.

„Odată cu deschiderea  ibis Styles Bucharest City Center, dorim să transmitem un mesaj pozitiv pietei de turism din România. Suntem încrezători că, deși traversăm o perioadă dificilă, o vom depăși, devenind chiar mai puternici. Cu un produs excelent și o echipă motivată în spatele său,  ibis Styles Bucharest City Center va fi în curând o referință în centrul Bucureștiului, atât pentru cazare cât și pentru evenimente”, spune Bogdan Dogariu, CEO al Dentotal Group.

„Noul ibis Styles Bucharest City Center completează oferta noastră cu un hotel de calitate și un serviciu excelent pe segmentul economic. Strategia noastră a fost să aducem pe piață două unități complementare, în centrul Bucureștiului. Ne propunem ca aceste hoteluri să fie percepute de oaspeți ca fiind două dintre cele mai bune opțiuni din centrul capitalei, atât pentru segmentul midscale, cât și pe cel economic.” a declarat Alina Vlădulescu, Cluster Manager, Mercure Bucharest City Center și ibis Styles Bucharest City Center.

Alina_Vladulescu - Ibis Style

Hotelul implementează integral ALLSAFE, măsurile de siguranță ale Accor

Înainte de deschideres au fost introdus măsuri intensive de igienă și prevenire pentru siguranța oaspeților. Hotelul, împreună cu Mercure Bucharest City Center, face parte din proiectul pilot care vizează pregătirea, auditul și certificarea procedurilor sanitare de către  Bureau Veritas. Eticheta ALLSAFE reprezintă noile protocoale și standarde înalte de igienă ale Accor și garantează respectarea acestor standarde în hotelurile din întreaga lume. Măsurile includ distanțarea socială aplicată în toate zonele comune, furnizarea de substanțe igienizante în zonele publice cheie (recepție, ascensoare, restaurante etc.), protocoale întărite de curățare a camerei, inclusiv dezinfectarea suplimentară a tuturor suprafețelor de contact din camere  și băi, check-in, check-out și plăți efectuate contactless, ori de câte ori este posibil, program de curățare întărit în zonele publice cu dezinfectarea frecventă a tuturor zonelor de contact. De asemenea, există o linie telefonică dedicată pentru a răspunde la întrebările oaspeților și pentru a-i ajuta să își pregătească cât mai bine șederea.

Cmentariile sunt închise