Hotelul VIBRE din Cluj-Napoca își întâmpină primii oaspeți de la 1 august 2023

Beneficiind de o poziționare ideală, în apropiere de Pieța Unirii și la câțiva pași de centrul orașului, Hotelul Vibre oferă 49 de apartamente și camere cu un design unic, 2 restaurante, 2 baruri, o zonă de relaxare cu jacuzzi, saună, centru de fitness și o sală de masaj.

Dintre dotări se remarcă sala de conferințe cu o capacitate de 70 de locuri, situată la etajul 1, având un video wall de 4,5 metri pătrați, Surround Sound System, cameră robotică, perdele automate, sistem de lumini integrat și control al temperaturii. Cele 2 restaurante oferă o călătorie încântătoare prin aromele internaționale și locale, piesa de rezistență fiind „C’est la Vie Restaurant & Rooftop” situat la etajul 6 al hotelului. Aici, oaspeții hotelului și nu numai, se pot bucura pe lângă preparatele rafinate, de vederea panoramică de 360 ​​de grade a orașului, iar pe măsură ce soarele apune, locul se transformă într-un rooftop plin de viață, adecvat socializării în compania unui cocktail.

Datorită poziționării centrale, parcarea este importantă, iar hotelul Vibre oferă locuri de parcare cu sistem de parcare automatizat cu monitorizare camere și identificare plăcuță de înmatriculare. Au fost luate în considerare și mașinile electrice, Hotel Vibre vine în întâmpinarea oaspeților cu locuri de parcare prevăzute cu stații de încărcare.

 „Îmbrățișând tehnologie de ultimă generație, Hotelul VIBRE invită oaspeții într-o nouă eră a ospitalității SMART. De la check-in cu ajutorul aplicației mobile până la comenzile intuitive din camere care permit oaspeților să personalizeze ambientul cu perdele automate, lumini integrate și sisteme de temperatură – totul poate fi monitorizat de pe mobilul personal. La fiecare detaliu s-a lucrat cu multă meticulozitate pentru a oferi oaspeților un răsfăț total: mochetă somptuoasă, moale și confortabilă, lumini design Philippe Starck care se integrează perfect în fiecare cameră, riflaje de lemn într-o culoare caldă și elegantă de stejar încorporate în pereți, ferestre panoramice care asigură o lumină naturală perfectă în cameră și o vedere neobturată a orașului. Diferența este în detalii, inspirat din viața rezidențială, hotelul beneficiază de izolare fonică totală, jaluzele opace automatizate cu un sistem de ultimă generație și tehnologie integrată pentru personalizare fără efort. Chiar și saltelele Masterpiece Devotion au fost alese cu atenție și sunt stratificate cu fibre naturale care reglează temperatura alături de un topper de lux umplut cu pene și puf de gâscă, pentru ca oaspeții să profite la maximum de fiecare moment de odihnă.

Clienții Vibre Hotel vor fi încântați să descopere camerele noastre foarte spațioase și apartamente cum ar fi “Oasis Suite” în componența cărora se află o cadă free-standing, mobilier personalizat în detaliu și bine gândit – cu accente moderne de la tavanele de beton și lemnul cald, lămpi de design și canapele din catifea. Ne propunem să oferim oaspeților noștri servicii exclusive și personalizate, o experiență de neuitat.“  a declarat Ramona Ștefan – Director General.

VIBRE este mai mult decât un hotel de 5 stele, este o afacere de familie care oferă servicii de cazare și restaurant la standarde internaționale.  Punctul culminant a 4 ani de muncă asiduă și o investiție de 15 Milioane de Euro, Hotelul VIBRE aduce noutăți pe piața ospitalității din Cluj-Napoca: pornind de la conceptul unui hotel în întregime smart în care toate camerele sunt completate de tehnologie digitală, un restaurant care se transformă într-o locație vibrantă seara, astfel încât oaspeții să se poată bucura de o atmosferă relaxantă după o zi plină de muncă sau de vizitat orașul. Suntem încrezători ca vom deveni în curând destinația preferată a turiștilor de leisure si business în Cluj-Napoca”, au completat Cristina și Claudiu Petruț în calitate de fondatori.

Indiferent dacă vizitezi Cluj-Napoca pentru afaceri, pentru evenimente culturale, pentru aventuri în aer liber sau pentru o evadare din cotidian, orașul are ceva de oferit fiecărui turist. De la 1 august 2023, Hotelul VIBRE își așteaptă oaspeții în strada Constantin Brâncuși Nr 48 – 54, Cluj-Napoca sau pentru rezervări pe site-ul dedicat.

Cmentariile sunt închise