Hotelul ibis Bucharest Politehnica s-a deschis pe 9 august

Hotelul nou construit ibis Bucharest Politehnica oferă 158 camere confortabile, un restaurant Albert’s Place, un bar, un spațiu de conferințe pentru până la 150 de persoane, precum și parcare proprie, subterană. Proprietatea este situată în partea  de centru-vest a Bucureștiului, pe malul râului Dâmbovița, chiar în inima hub-ului de birouri din vestul capitalei. Cu conceptul său îndrăzneț Agora, ibis Bucharest Politehnica aparține celei de-a doua generații de hoteluri ibis din România și este primul care se deschide în București.

Oaspeții care vizitează hotelul vor beneficia de camere moderne, conectate, izolate fonic, cu perdele opace, băi spațioase și paturi foarte confortabile. Sweetbed™ by ibis este semnătura brandului și garantează un somn de calitate în toate hotelurile din întreaga lume, datorită pernelor sale mari și pufoase, pilotelor extrem de moi și saltelelor de înaltă tehnologie, care se adaptează corpului. Hotelul întâmpină călătorii de afaceri, turiștii tineri și familiile și oferă, de asemenea, camere pentru oaspeții cu mobilitate redusă.

Spațiul destinat conferințelor din cadrul hotelului oferă patru săli flexibile, cu lumină naturală și acces la propria terasă privată. Conectate, sălile pot găzdui evenimente private sau corporative de până la 150 de participanți. Hotelul beneficiază de asemenea de o parcare subterană generoasă.

ibis Bucharest Politehnica aduce și un concept de restaurant nou și surprinzător, care oferă grătare savuroase, preparate populare și mâncăruri locale, acompaniate de o selecție largă de vinuri locale. Alberts’s Place este un restaurant relaxant, calm și elegant. Este un wine-bar, unde oferta se transformă pe parcursul zilei. Este un spațiu confortabil unde oamenii își pot petrece timpul întâlnindu-se cu prietenii, citind o carte sau pur și simplu lucrând, în timp ce ascultă jazz sau blues.

Situat pe malul râului Dâmbovița, hotelul recent construit ibis Bucharest Politehnica este poziționat chiar în inima cartierului de birouri din vestul capitalei, o zonă care găzduiește unele dintre cele mai prestigioase companii locale și internaționale. Hotelul este, de asemenea, poziționat chiar la intrarea în campusul Universității Politehnice București, cea mai mare din țară. ibis Bucharest Politehnica este locul ideal pentru a începe explorarea orașului. Hotelul este la doar câteva minute distanță de Grădina Botanică, Palatul Cotroceni, Palatul Parlamentului și Catedrala Mântuirii Neamului. Afi Palace Cotroceni, unul dintre cele mai mari centre comerciale din București, este la doar 5 minute de mers cu mașina de hotel.

Experiența ibis începe imediat ce oaspeții pășesc în interiorul hub-ului social AGORA. Cu un decor simplu, dar premium, spațiul social invită oaspeții să exploreze diferite zone, la fel cum ar face atunci când vizitează o casă. Atenția la detalii, împreună cu utilizarea materialelor industriale, conferă locului un spirit contemporan. Centrul social AGORA oferă zone publice primitoare, precum și locuri vii pentru a trăi, a mânca, a lucra și a împărtăși. Deschis către cartier prin fațada sa largă deschisă, designul său modern și pozitiv îi invită pe călători, precum și pe cei din proximitate, să se bucure de aceeași experiență vibrantă. Oaspeții pot folosi nestingherit spațiul din holul multifuncțional, în funcție de nevoile lor – să stea, să mănânce, să bea, să se relaxeze și să se bucure de muzică, să se întâlnească sau să lucreze.

„Suntem încântați să readucem la București cel mai popular brand hotelier – ibis. Cu ibis Bucharest Politehnica, deschidem un nou capitol din povestea sa, unul care oferă o experiență autentică clienților, livrată de o echipă pasionată de hotelieri profesioniști. Suntem bucuroși să introducem un concept nou, Agora, care oferă o atmosferă pozitivă, convivială și un mediu perfect pentru studenți și tineri profesioniști care doresc să profite de fiecare clipă” a comentat Raluca Mihăescu, General Manager, ibis Bucharest Politehnica.

Afiliat la rețeaua ibis, cel mai popular brand hotelier din Europa, hotelul este operat de Accor, lider global în ospitalitate augmentată, printr-un contract de management. Deschiderea ibis Bucharest Politehnica întărește angajamentul Accor în ceea ce privește România, una dintre cele mai promițătoare și dinamice țări din regiunea Europei de Est.

Investitorul hotelului este compania Novum Business Invest – dezvoltator imobiliar de renume cu zece ani de experiență pe piața din România.

Cmentariile sunt închise