Hotel Epoque: venituri in crestere cu 9% in primul semestru din 2015

Hotel Epoque se asteapta la o crestere de peste 10% a cifrei de afaceri totale pana la sfarsitul anului, evolutiile fiind datorate performantei inregistrate de structura de cazare si dezvoltarii segmentului de F&B. Pentru primul semestru din 2015, hotelul a anuntat venituri in crestere cu 9%, pana la 1,06 milioane euro, fata de 970 000 euro in perioada similara a anului trecut.

Epoque a operat in S1 2015 cu un grad mediu de ocupare de 68%, in mod constant peste media pietei din Bucuresti, estimata la 65%, realizand o ocupare medie de 69% in zilele saptamanii si de 66% in weekend. (sursa: STR Global)

“2015 este un an bun pentru Epoque si pentru piata de travel premium in general. Prima jumatate a anului a confirmat ritmul de dezvoltare preconizat pe segmentul hotelier de cinci stele, si chiar si mai important pentru noi, a subliniat trendul ascendent manifestat vizibil pe piata luxury boutique: calitatea si gradul de personalizare a serviciilor fac diferenta in exprimarea optiunii de calatorie a oaspetilor nostri. Am inregistrat o crestere de 9% in primele sase luni ale lui 2015 si asteptam venituri in crestere cu cel putin 10% pana la sfarsitul anului datorita performantei structurii de cazare, care reprezinta peste jumatate din business-ul Epoque, dar si datorita cresterii constante a liniilor de business complementare, respectiv restaurantul gastronomic L’Atelier, organizarea de evenimente si alte servicii de tip boutique”, a declarat Diana Popescu, Owner & CEO Epoque Hotel si L’Atelier-l’art culinaire.

 

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise