Hora reunește antreprenorii pentru concluziile toamnei 2022 la Conferința Națională a industriei Ospitalității

Ajunsă la cea de-a 6-a ediție, conferința Națională a Industriei Ospitalității este evenimentul relevant al sezonului și va avea loc pe 27 septembrie la hotel Caro. Dacă ultimii doi ani ne-au obișnuit cu lipsa predictibilității, organizația HORA alături de HORECA INSIGHT reunesc jucătorii importanți ai industriei pentru o serie de dialoguri deschise pe temele de impact ale HORECA, sub conceptul METAMORFOZA INDUSTRIEI HORECA IN NOUL CONTEXT FISCAL. Astfel, conferința HORA, aduce laolaltă lideri autohtoni din piața Horeca, autorități locale și specialiști din industrii conexe, asumându-și dificila sarcină de a clarifica preocupări stringente generate de contextul crizei actuale de personal și al schimbărilor produse de pandemiei. Nu în ultimul rând este o oportunitate de a cultiva încrederea investitorilor din domeniu, pentru a încuraja dezvoltarea sănătoasă a acestui sector de activitate, vital pentru economie și cu un potențial enorm.

Subiectele principale de discuție vor fi legate de administrație, legislație și fiscalitate, precum și forța de muncă, distribuite în paneluri:  

  • PANELUL ADMINISTRAȚIE va acoperi teme precum blocajul cu privire la uniformizarea procedurii de autorizare a locațiilor Horeca și soluții pentru debirocratizare. Panelul va fi moderat de Răzvan Crişan.
  • PANELUL FORȚĂ DE MUNCĂ: cum redefinim atractivitatea industriei pentru a atrage forță de muncă; educație și calificare; revigorarea şcolilor profesionale şi programe mai accesibile; demontarea miturilor; necesitatea reglementării bacşişului; eficientizarea importului forţei de muncă. Panel moderat de Cristina Huzum.
  • PANELUL SIGURANȚA ÎN ALIMENTAȚIE PUBLICĂ: Ion Biriş în dialog cu Horia Constantinescu – Președinte ANPC si Paul Silviu Anghel – Director General ANPC
  • PANELUL ETICA ÎN BUSINESS ȘI ÎN RELAȚIA OPERATOR-FURNIZOR cu Ştefan Budulan – Country Sales Manager Up România, Nicoleta Tupita – Nutrition, Health & Wellness Manager Nestle, Bogdan Pătru – Government Engagement Director Lead Mastercard România și Croația, Ibrahim El Khalil – Co-Fondator Maria FoodNova; moderat de Silvia Ion – Fondator Horeca Insight şi Co-organizator Conferința HORA.
  • PANELUL LEGISTAŢIE ŞI FISCALITATE va trata subiecte precum impactul industriei Ospitalității în economia României – studiu PriceWaterHouseCoopers; impactul noilor modificări fiscale în sector; impozitul specific şi soluții pentru a atenua efectele anulării acestuia din 2023; legea bacșișului. Panel moderat de Daniel Mischie – CEO City Grill Group.
  • PANEL DE ÎNCHEIERE cu invitatul special CHARLOTTE MINDUS – B2B & MARKETING LEADER LIVIT GROUP în dialog cu Daniel Mischie despre trenduri şi inovații la nivel global care modelează viitorul Ospitalității. LivitGroup este una dintre cele mai mari companii de consultanță și management în industria ospitalității la nivel global, ce aduce laolaltă experți în strategii de guest experience, reputați la nivel internațional. Grupul este activ în peste 50 de țări și este solicitat de unele dintre cele mai mari branduri din industrie. La fiecare 8 ore, un proiect marca Livit este inaugurat undeva în lume. 

Misiunea HORA rămâne aceeași, de a apăra interesele industriei de ospitalitate si de a fi un sprijin pentru antreprenorii din domeniu care au nevoie de îndrumare și de o comunitate puternică. Procesul de înscriere în organizație a devenit mai accesibil și intuitiv, prin introducerea posibilității de plată online după completarea și trimiterea documentației. În HORA se pot înscrie operatori Horeca în calitate de membru ordinar dacă gestionează una din activitățile următoare: restaurant, bar, pub, cafenea, cofetărie, patiserie, club de noapte, hotel, unitate de cazare, unitate de agrement, catering de evenimente; sau membru afiliat dacă societatea administrată furnizează produse și servicii către operatorii Horeca. Aici te poți înscrie.

 

Cmentariile sunt închise