Halewood Wines & Spirits propune o noua gama de vinuri premium Byzantium

Halewood Wines & Spirits a lansat in cadrul targului Good Wine, Romania’s Wine Convention, desfasurat in perioada 2 – 4 martie 2018, noua gama de vinuri premium Byzantium, intr-o noua infatisare, potrivita cu personalitatea brandului, data de noile etichete si noua zona de recoltare a strugurilor.

“Noua gama Byzantium ilustreaza individualitatea uneia dintre cele mai importante regiuni viticole romanesti- Dealu Mare. Precizez ca toate cele 3 sortimente ce apartin gamei: Blanc, Rosé, Rosso provin din viile Halewood din aceasta regiune. Sunt vinuri expresive, echilibrate, bine structurate, arome tipice soiurilor din care provin, lungi dupa degustare”, a declarat Lorena Deaconu Stoian, Enolog Senior al Halewood Wines & Spirits.

Byzantium Blanc 2017 – este un vin elegant in care aromele se succed in cascada –  mai intai cele de ananas, grapefruit si floare de soc provenite de la Sauvignonul Blanc, apoi cele de fructe galbene coapte date de Chardonnay si la final cele florale date de Feteasca Alba.

Byzantium Rosé – Shiraz 2017 – te cucereste prin prospetimea, culoarea tinereasca si aromele delicate de zmeura, capsune si grapefruit. Gustul este echilibrat si lung, dominat de fructe rosii, cu usoare note de condimente.

Byzantium Rosso 2016 – este un vin generos, complex si bine structurat, in care toate cele trei soiuri – Feteasca Neagra, Shiraz si Cabernet Franc isi aduc cotributia. Vinul te incanta cu arome de fructe rosii si negre de padure, tonuri de eucalipt si  condimente, note florale discrete de violete in post-gust.

Noua Gama Byzantium este disponibila in Horeca, modern retail, precum si pe  www.halewood.shop.

De asemenea, compania a prezentat la targ si alte noutati si premiere, precum: gamele Floarea Soarelui si Floare de Luna cu o noua infatisare; noi sortimente La Umbra – gama recent intrata pe piata locala, editia limitata a nobilului spumant Rhein Extra Vintage 2013 si nu in ultimul rand noutati din categoria vinurilor de import, precum si a bauturilor spirtoase.

Portofoliul Halewood Wines & Spirits cuprinde: Vinuri productie proprie: Hyperion, Neptunus, Kronos, Rhea, Theia, Rhein Extra, Colina Piatra Alba, Byzantium, Floare de Luna, Floarea Soarelui, Prahova Valley, Lambrini, La Umbra / Vinuri de import: Concha y Toro, Marchesi de Frescobaldi, Vega Sicilia, Trapiche, Torres, Louis Jadot, Tinazzi, etc. / Spirtoase: Whitley Neill, Liverpool, The Poques, West Cork, Rum 66, Red Square Vodka, etc. / Apa tonica, beri, ready to drink: Lamb & Watt, Crabbie’s Original Ginger, John Crabbie, Sadler’s Craft Beers, Caribbean Twist.

Cmentariile sunt închise