Grupul Puratos face schimbări în managementul local şi regional

Gabriela Bereș va coordona dezvoltarea grupului belgian pe 18 piețe, din rolul de director regional Europa Centrală şi de Est & Caucaz, în timp ce Gabriel Găluşcan a fost desemnat Director General Puratos România.

Gabriela Bereș, director regional Europa Centrală şi de Est & Caucaz Puratos

La un an de la numirea Gabrielei Bereş în rol regional, Puratos extinde responsabilitățile managerului român, care va asigura implementarea strategiei grupului într-o regiune extinsă la 18 piețe, care generează o cifră de afaceri de circa 150 milioane de euro.

Gabriela Bereș va superviza activitățile subsidiarelor din Austria, Cehia, Slovacia, Croația, Slovenia, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, România, Serbia, Bosnia-Herțegovina şi operațiunile din Albania, Kosovo, Georgia, Armenia, Turkmenistan, Tadjikistan şi Uzbekistan, unde compania activează cu distribuție externalizată, prin rețele de distribuitori locali.

“Puratos continuă să crească și să integreze strategic schimbările generate prin achizițiile de fabrici din ultimii 2 ani, cu o atenție specială pentru integrarea producătorului austriac Diamant,” a declarat Gabriela Bereș, Director Regional Europa Centrală și de Est & Caucaz. “Este o regiune care crește sustenabil, cu planuri ambițioase de diferențiere și extindere, investiții în noi fabrici și linii de producție performante.

Gabriel Gălușcan, Director General Puratos România

Gabriel Gălușcan va prelua rolul de Director General Puratos România, urmând să asigure continuitatea creșterii și consolidării poziției companiei pe piața românească. Gabriel Gălușcan are o experiență de 20 de ani în cadrul echipei, în ultimii 11 ani fiind Director Național de Vânzări, perioadă în care a avut un aport valoros în creșterea cifrei de afaceri a companiei, inclusiv prin dezvoltarea relațiilor comerciale cu artizanii și companiile de distribuție. Gabriel Gălușcan are un Executive MBA româno-american la ASEBUSS, în colaborare cu Kennesaw State University și este licențiat al Universității Politehnica București.

“Am primit această provocare având convingerea că echipa actuală va continua parcursul ascendent al Puratos pe piața locală”, a declarat Gabriel Găluşcan, Director General Puratos România. “Ne bucură încrederea sectorului industrial, artizanal şi de retail în soluţiile şi în modul nostru de lucru, iar aceasta se datorează experienţei regionale a echipei locale, oameni cu o pregătire profesională excelentă şi pasiune pentru ceea ce fac. Ne motivează puternic faptul că Puratos România poate susţine dezvoltarea economică nu doar pe această piață, ci și pe alte pieţe din Europa, ca furnizor de materii prime, de servicii şi în calitate de consultant pentru industria de profil,” a încheiat Gabriel Gălușcan.

Puratos România este unul dintre principalii jucători de pe piaţa de ingrediente pentru industria alimentară. Compania deţine o fabrică cu trei linii de producţie pentru materii prime şi ingrediente destinate industriei locale de brutărie, patiserie şi ciocolaterie şi reprezintă de asemenea, un nod logistic de aprovizionare cu o gamă largă de produse pentru filialele Puratos din Bulgaria, Grecia, Republica Moldova, Ungaria, Kosovo, Serbia și Israel.

Cmentariile sunt închise