A fost inaugurat Cooking Studio, un nou spațiu destinat evenimentelor culinare

Cooking Studio este realizat de compania specializată în amenajări de interior Delta Studio și producătorul de electrocasnice Franke. Prin acest proiect, cei doi parteneri intenționează  să promoveze gătitul ușor, sănătos și natural, în bucătării create în acord cu normele contemporane de funcționalitate și estetică.

Aida Parascan

La Cooking Studio vor avea loc periodic ateliere de gătit susținute de Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef România 2013. În luna martie se vor desfășura 11 ateliere de gătit: Atelier de gătit dulciuri (tort de ciocolată și bomboane de ciocolată), bucătărie japoneză / sushi, fructe de mare, bucătărie chinezească. Săptămâna 25-29 martie va fi dedicată copiilor, în cadrul Școlii Altfel.

Amenajat de arhitecții Delta Studio în acord cu tendințele în design interior, Cooking Studio-ul este dotat cu mobilier de bucătărie Formmat, fabricat de Delta Studio, și accesorizat cu electrocasnice Franke. Vizitatorii Cooking Studio pot testa și interacționa cu electrocasnicele de ultimă generație, în timp ce învață să gătească și se relaxează alături de ceilalți participanți.

Cooking Studio este amplasat în incinta showroom-ului Delta Studio din Str. Progresului nr. 1-3, București.

 

Cmentariile sunt închise