Grupul Orbis a deschis primul hotel Ibis Styles de pe piata locala, la Arad

Grupul hotelier Orbis, partener strategic in Europa de Est al AccorHotels, a inaugurat oficial primul sau hotel ibis Styles in Romania, impreuna cu partenerul si investitorul local, FAB Industry.

Noul hotel ofera oaspetilor stilul si serviciile speciale ale unui hotel de tip boutique, cu un design special, oferind o experienta „economica chic” la tarife all-inclusive.

„ibis Styles este un lant international de hoteluri nestandardizate, cu personalitati distincte si facilitati generoase. Fiecare dintre ele radiaza farmec si individualitate, hotelurile nu seamana intre ele, iar calitatea serviciilor este remarcabila. Marca ibis Styles aduce la viata un concept proaspat si modern atat in ceea ce priveste designul, cat si experienta clientilor”, spun reprezentantii grupului hotelier.

Hotelul ibis Styles Arad este operat de grupul international Orbis, ca parte a parteneriatului cu grupul Accor, care detine brandul. Hotelul este detinut si a fost construit de investitorul local FAB Industry, parte din grupul MR FAB, o companie cu experienta de peste 15 ani in constructii industriale.

“Deschiderea primului hotel ibis Styles din Romania a reprezentat o mare oportunitate pentru FAB Industry, pentru ca este atat o investitie solida, cat si o sansa pentru noi sa ne diversificam activitatea. M-am implicat personal la fiecare pas in construirea hotelului si am lucrat intens impreuna cu echipa mea, cu designerii si cu expertii Orbis si Accor, pentru a aduce la viata un hotel vibrant, modern si foarte diferit. ibis Styles Arad este un exemplu perfect de chic industrial urban, dar mai mult decat atat, este un loc care inspira bucurie, veselie, buna dispozitie! Este imposibil sa petreceti o zi, o noapte sau chiar o ora aici si sa nu zambiti”, spune Flavius Balaj, proprietarul companiei FAB Industry.

Hotelul ibis Styles Arad dispune de 72 de camere, dintre care 6 apartamente, toate dotate cu paturi ibis Sweet BedTM, WiFi, un restaurant care serveste preparate din bucataria internationala, un lobby bar, 3 sali de intalniri si o sala de evenimente multifunctionala. Hotelul ofera servicii excelente pentru familii si copii, care au la dispozitie un spatiu de joaca.

„Orbis este cel mai mare operator hotelier din Europa de Est, cu 126 de hoteluri, si este francizorul exclusiv pentru toate marcile AccorHotels in regiune. Suntem incantati sa introducem in Romania, in parteneriat cu FAB Industry, brandul ibis Styles, bine cunoscut si foarte apreciat la nivel international. Deschiderea ibis Styles in Arad confirma ambitia noastra de a ne consolida pozitia de lider in regiune dezvoltand in continuare reteaua noastra de hoteluri, in special prin parteneriate cu investitori puternici”, a declarat Sylwia Pawelczyk-Masluk, membru al Comitetului de Management Orbis / AccorHotels Europa de Est.

Orbis Hotel Group, cea mai mare retea de hoteluri din Europa de Est, cuprinde 126 de hoteluri si este singurul licentiator pentru toate marcile AccorHotels in 16 tari, printre care Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Latvia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia. Orbis ofera un total de 20.500 de camere. Hotelurile functioneaza sub brandurile Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles si bugetul ibis. Aceste marci, recunoscute in intreaga lume, ofera diferite standarde de servicii, variind de la hoteluri de lux de 5 stele la hoteluri de 1 stea.

Ibis Styles, marca economica a AccorHotels, ofera experiente de design intr-o multitudine de stiluri. La sfarsitul lunii decembrie 2017, reteaua cuprindea mai mult de 420 de hoteluri si 43.000 de camere in 45 de tari.

Cmentariile sunt închise