Gallo Nero Dorobanti, redeschis dupa o investitie de 100.000 euro

Restaurantul din zona Charles de Gaulle a trecut la finalul anului 2015 printr-un amplu proces de renovare si inclusiv de restructurare a echipei.

“Rebrandingul Gallo Nero Dorobanti a vizat o restructurare completa a spatiului, sub viziunea arhitectului Victor Grosu, care a marjat pe un stil contemporan, adaptat cladirii si zonei corporate. Renovarea a presupus reconstruirea completa a spatiului si transformarea lui pentru a deveni si pizzerie – vechiul bar a fost inlocuit cu o zona pentru prepararea de pizza, focacccia si paine de casa, dotata cu un cuptor profesional Zanolli. Restaurantul si-a schimbat si structura, managementul, staff-ul si meniul, pentru a putea oferi clientilor de aici servicii de acelasi nivel cu cele din Decebal, una dintre locatiile consacrate din zona Alba Iulia-Decebal, infiintat in urma cu zece ani ca restaurant pentru peste si fructe de mare”, au declarat reprezentantii Gallo Nero.

In urma renovarii, spatiul interior Gallo Nero Dorobanti are 50 de locuri si a fost extins cu o terasa acoperita de 40 de locuri, ce va fi deschisa la finalul lunii martie. Barul, construit de la zero pentru a deveni element central al spatiului, este din marmura alba, cu blat din Krion®, iar politele pentru depozitare sunt iluminate cu led, creand o lumina ambientala placuta.

Meniul anterior a fost schimbat, fiind acum adaptat specificului autentic italienesc, printre produsele consacrate ce sunt acum disponibile si in locatia din Dorobanti numarandu-se supa Gallo Nero de peste cu fructe de mare, pastele cu fructe de mare, cozze (midii), tagliattelle Gallo Nero.

De asemenea, staff-ul Gallo Nero a fost innoit, o parte din personal, inclusiv managementul si unul din Chefi, provenind de la locatia din Decebal. Ospatarii sunt trainuiti in permanenta pentru a oferi cele mai bune servicii.

Portofoliul de vinuri enumera peste o suta de etichete, dintre care 60% sunt italiene si internationale si restul romanesti. Vor fi organizate si degustari de vin de doua ori pe luna.

Gallo Nero Dorobanti ofera acum si 12 locuri de parcare, pe Str. Mora colt cu Calea Dorobantilor.

“Gallo Nero Dorobanti isi propune sa urmeze acelasi spirit Gallo Nero, de spatiu familial cu servicii de top, potrivit pentru intalniri de afaceri dar si pentru cine de familie. In urma procesului total de renovare si dupa deschiderea din primavara a terasei, investitorii se asteapta la  un numar de 80-100 clienti/zi, ce vor genera o crestere cu 50% a businessului”, au precizat reprezentantii Gallo Nero.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise